НОВУ, четврту сезону серије "Убице мог оца", продуцента Предрага Гаге Антонијевића, моћи ћемо да пратимо ове зиме, на ТВ Нова С.

- Будући да датум почетка емитовања још није одређен, не можемо са сигурношћу да кажемо хоће ли серија почети да се емитује око 20. децембра или после Нове године - открива, за "ТВ новости", Анка Милошевић из United Media.

Главна тема нових епизода биће силовање и друштвено ангажовање на решавању последица овог проблема, каже сценаристкиња Наташа Дракулић, додајући да ће се снимати и пета и шеста сезона.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Расел Кроу: Изгорело ми је имање, ништа нису успели да спасу (ФОТО)

- Само 10 одсто случајева силовања се пријави и процесуира, због чега смо врло захвални на помоћи полиције која нам је дала податке. Важно нам је да научимо да разумемо жртве које пролазе кроз ужасну тортуру - поручује Наташа, истичући да гаји огромно поштовање према полицији. - Најежим се кад помислим на приче неких инспектора који прегледају леш, а треба да оду кући, оперу руке и дају својој породици оно што она очекује. И све то за бедну плату. Изузетни су и скидам им капу колико морају да буду снажни. Жао ми је кад их неко оцрни.

Слобода Мићаловић


Глумачкој екипи у четвртој сезони "Убица" придружила се и Слобода Мићаловић, којој је поверена улога мајорка полиције. Она је Дракулићевој послужила као узор за лик Дуње, начелнице Одељења за сексуалне деликте.

Миодраг Радоњић


- Она је пожртвована, одана и строга жена, која је ортак са колегама, а дистанцирана према мушкарцима. Будући да је и психолог, уме да приђе жртви, јер се жене устручавају да причају и сведоче о томе, мада потајно желе да тај човек буде ухваћен - објашњава Мићаловићева, додајући да се жене често одлучују да ћуте јер се плаше осуде околине и породице, као и како ће све то да утиче на њихов живот. - Самим тим, и мене, као инспекторку, ограничавају у решавању тог проблема.

Тихомир СтанићПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Легендарни Војислав Бубиша Симић отворио 21. новосадски џез фестивал у Српском народном позоришту


Славко Штимац


Бард нашег глумишта, Воја Брајовић, игра супруга министарке Обрадовић (Мирјана Карановић), који је враћа из Москве где се њихово дете лечи од наркоманије. Међутим, много је оних који желе да се освете моћној министарки, јер им је стала на жуљ. Глумац Борис Комненић игра адвоката Мајкића. Он помаже имућном пријатељу Јакову (Ненад Ћирић), чији је син осумњичен да је на некој журки убио своју девојку. Мада је Јаков ожењен, он не живи са супругом, али га са њом повезује ситуација у вези са њиховим наследником. Опсесија главног лика, младог инспектора Јаковљевића, кога тумачи глумац Вук Костић, и даље ће бити откривање убице његовог оца Милета.

Мирјана Карановић