Концерт Ђорђа Балашевића, који је био заказан за вечерас, 15. новембар, у распродатој "СББ хали Језеро" у Крагујевцу одложен је из здравствених разлога.


- Драги Крагујевчани и остала екипо која би дошла вечерас на концерт... Жао ми је што морам да вас обавестим да се вечерашњиконцерт одлаже... Живот некад направи планове без нас и рачуна на наше разумевање и шта нам друго остаје... Здравље је у сваком случају најважније и ту тешко шта би могло да се дода... Ђоле каже да ће донети лекарско уверење ако буде потребе, а ја сумњам да ћете му ви икад тражити... За који дан ће бити све сасвим ок, па настављамо... Молим вас за разумевање и стрпљење, тачан нови датум концерта јавићемо за пар дана, док све дође на своје - саопштава менаџмент Ђорђа Балашевића.


- Поштоваоце Ђорђа Балашевића молимо за још мало стрпљења, да чувају купљене улазнице, пошто је организаторима потребно још неколико дана да утврде и објаве нови датум његовог концерта у Крагујевцу. Ко жели, може вратити улазницу на месту где је купљена, од понедељка, 18. новембра.