ПЕВАЧ Адил Максутовић одржао је синоћ двоипочасовни концерт у пуној дворани Сава центра, где је двапут наступао 2017. Један од тренутно најпопуларнијих певача на домаћој естрадној сцени срдачно је поздравио публику и на самом почетку открио да ће се дружити на истом месту и 2. децембра.


Вече препуно емоција Адил је отворио нежном баладом "Лаку ноћ", која му је донела победу на "Грандовом" фестивалу пре седам година. Први тактови били су довољни да подигну публику на ноге, те је и домаћин емотивно одреаговао:

- Добро вече, Београде! Срце ми је пуно - искрен је био Адил, а затим наставио да ниже нежне стихове.

Заљубљени су углас певали нумере "Моје си небо" и "Веруј у нас", које су Максутовића муњевитом брзином винуле у сам врх. Брзо су кануле и прве девојачке сузе када је запевао емотивну "Маскенбал". У пратњи десетак музичара на сцени, власник раскошног гласа извео је песму коју, како је рекао, не пева често на наступима - "Нека те живот бољем да" због које је од фанова "зарадио" пехар на којем је исписано: "Ти си краљ".

Температура је нагло скочила, а откопчавањем дугмета на сакоу елегантни домаћин најавио је брзи ритам хита "Хитно". Мешало се куковима, подизале су се руке увис: "Луда глава ко да спава, ова ноћ је она права" орило се Сава центром. Емотивно вече у једном тренутку претворило се у праву журку захваљујући расположеној публици коју су махом чиниле припаднице нежнијег пола. После излета у енергичне ритмове, Адил је посетиоце баладом "Прва си ти" вратио препознатљивим љубавним мелодијама које су га прославиле. На певачево "Загрли ме" мушки део публике као по наређењу пригрли своје драге. Ову песму Адил отпевао је са првом гошћом на концерту, победницом такмичења "Звезде Гранда" Џејлом Рамовић. Двоје музичара укрстили су гласове у популарном дуету "Не спомињи љубав", који је Адил снимио са Маријом Шерифовић.

Максутовић је "прошетао" фанове кроз највеће хитове у каријери који су обајвљени на четири албума, а на сцени му се придружила и Слађа Алегро са којом је извео њихов дует "Живот без тебе не живим".

Професор клавира на Музичкој академији у Београду Милош Михајловић био је музичка пратња Адилу у вишеструко награђиваној песми "Не могу без тебе ја".

ПОДРШКА КОЛЕГА

МНОГЕ познате личности одлучиле су да четвртак вече проведу уз Адила, а међу њима и Весна Дедић, Ђани, Мелина Џиновић, Александра Пријовић и Филип Живојиновић.