Анабела проговорила о батинама које је добијала од Гагија: Тешком шминком сам скривала модрице

Novosti online

14. 11. 2019. у 16:41

Анабела проговорила о батинама које је добијала од Гагија: Тешком шминком сам скривала модрице

Фото: Н. Параушић

Певачица Анабела Атијас 14 година била је у браку са Гагијем Ђоганијем, а сада је проговорила о потресним детаљима из тог периода њеног живота
Певачица Анабела Атијас 14 година била је у браку са Гагијем Ђоганијем, а сада је проговорила о потресним детаљима из тог периода њеног живота на који је ставила тачку пре десет година.

Певачица каже да је од деце крила модрице када ју је тадашњи муж тукао.

– Крила сам модрице од батина. Луна је већ била одрасла, па их је видела кроз дебели слој пудера, који је био намењен за маске у позоришту – прича Анабела и наставља:

– Гаги је моја далека прошлост и не враћам се на приче о њему и нашем браку. Из тог односа сам изашла чиста као суза. Дала сам све од себе да група “Фанки Џи” опстане. То је било немогуће, јер је Гаги слушао свог брата Ђолета. По уговору је требало да зарађујем 100 евра по наступу, а у случају напуштања групе, морала сам да изађем из стана у ком сам живела са децом – рекла је певачица која је недавно окончала и други брак, са Андрејом Атијасом.

Певачица је признала да, за разлику од првог брака, у другом није било проблема.

– Са Андрејом је љубав била права и даље траје, а све ружно између нас је заборављено. Обоје памтимо само лепе ствари. Он је мушкарац са којим никада нисам имала проблема. Ја мислим да он и даље жели да се ми помиримо – рекла је позната певачица за “Српски телеграф” .

Подсетимо, Гаги Ђогани је у више наврата наводно признао физичко злостављање Анабеле, а тај поступак је правдао исказом да се такве ствари дешавају у браку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације