Вест да је Сања Малетић данас пронађена мртва у региону је одјекнула попут бомбе. Фолк певачица нам се вечерас јавила на телефон и демантовала лажне вести. Она нам је рекла да се данас веома потресла, али да се осећала "кривом" јер су њени најближи имали ужасан дан.

- Сазнала сам од пословног партнера да сам "мртва" - рекла нам је Сања кроз смех. - Да зло буде веће када је прочитао вест на интернету одмах ме позвао, али ја се нисам јавила. Имам низак притисак и морала сам да легнем, када сам се пробудила имала сам шта да видим.

Вест да је Сања Малетић у Бањалуци пронађена мртва тресе регион: Истина је још језивија

Сања је позната на естради као добар човек и велики шаљивџија, зато су сви њени пријатељи били веома уплашени када су прочитали да је пронађена мртва у Бањалуци.


- Жао ми је што се овакве вести појављују. Тај портал је до сада сахранио пола естраде и не знам када ће неко стати томе на пут. Знате, моја најбоља другарица је у другом стању. Када је видела вест да су ме пронашли мртву одмах јој је позлило. Осећала сам се кривом заиста. Сви моји рођаци, пријатељи колеге, па и новинари ме зову цео дан. Ево прилике да поручим свима да сам жива и здрава.

Певачица каже да је дуго посматрала ту вест и да је приметила да је баш у то време када је објављена у њеној кући био је свештеник јер Сања слави Св. Ђурђиц.


- Нема сада времена да се бавим тиме, јер морам да савијам сарме. Долазе ми пријатељи, колеге и срећна сам јер могу да их угостим, али када све прође, пријавићу случај полицији и надам се да ће неко овоме стати на пут.