У домаћим медијима се много пута потезала прича о некретнини од 300.000 долара коју Марија Шерифовић наводно поседује у Америци, земљи којој се враћа у свакој могућој прилици, али она је сада решила да коначно стави тачку на сва нагађања.


Наиме, певачица је открила да тренутно не поседује стан у Сједињеним Америчким Државама, а затим је испричала детаље о свом боравку "преко баре".


- Морам да идем у Лос Анђелес да обиђем овај стан што се пише да сам купила - поручила је иронично за "Ексклузив" Марија.

- Ја не поседујем некретнину у Америци. Никада нисам имала проблем то да кажем. Када одем тамо, имам безброј пријатеља код којих будем - додала је Шерифовићева, па истакла да је због бројних обавеза у шоу програму Саше Поповића морала да се опрости од некадашњег стана у тој држави.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Марија Шерифовић напушта "Звезде Гранда": Ево како је Саша Поповић реаговао


- Наравно да сам имала своју некретнину од неке 2013. године, па све до доласка у "Звезде Гранда" - закључила је причу чланица жирија овог музичког талент шоу-програма, додајући да у Лос Анђелесу за 300.000 евра није могуће купити стан него евентуално гаражу.

(blic.rs)