Пола века групе Нови фосили: Свирају песме са призвуком љубави 15. новембра у Сава центру

В. Н.

13. 11. 2019. у 22:41

Пола века групе Нови фосили: Свирају песме са призвуком љубави
15. новембра у Сава центру

Сања Долежал и Маринко Kолнаго Фото промо

Носталгију протеклих времена оживеће Сања, Маринко и Зец

РЕТКО који музичар има моћ након 50 година постојања да на једном месту окупи толико различитих генерација као што то може група "Нови фосили". Пола века богате музичке каријере изнедрило је хитове који за многе представљају фрагменте успомена на прве љубави, стара пријатељства, младост и многобројне лепе и мање лепе тренутке у мозаику њихових живота, а који се и данас слушају са истим жаром. Носталгију протеклих времена оживеће Сања, Маринко и Зец 15. новембра у београдском Сава центру, где ће испричати "Причу о 50 година групе 'Нови фосили'".

- Веселимо се доласку у Београд и узбуђени смо због концерта. Припремили смо посебан програм, посебне госте и све је спремно да достојно прославимо овај велики јубилеј - 50 година групе "Нови фосили". Прошли смо заједно толико тога и радосни смо што је испред нас још једна овако велика авантура - рекла је Сања Долежал уочи доласка у Београд.

Прочитајте још - "Нови фосили" за “Новости”: Без емоције нема добре песме

На овом наступу публику очекују безвременски стихови попут "Да те не волим", "Шути, мој дјечаче плави", "Кошуља плава", "Небеске кочије", "Кад будемо ја и ти 63", а вече ће уз Сању Долежал, Маринка Kолнага и Владимира Кочиша Зеца употпунити и многи бивши чланови бенда, као и гости изненађења.

Прича о "Новим фосилима" не може се у потпуности испричати без да се спомену или укључе сви они који су их кроз протеклих пола века заједно стварали, а уз некадашње чланове групе, Сањи Долежал на позорници ће се придружити и једно ново лице - њена ћерка Леа која ће са мајком извести песму "Мајчине очи".

Сања, Зец и Маринко потврдиће да су један од ретких музичких састава који може на једном месту да окупи толико различитих генерација и уједини их у љубави према музици која ни након пола века не бледи у својој популарности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације