Певач Бора Дрљача успешно се опоравља наком што је прошле недеље оперисао канцер. Каже да се сада добро осећа и шали се да ће за недељу дана већ водити љубав.

Прочитајте још: Бора Дрљача завршио у ургентном: Ера Ојданић открио све о његовом здравственом стању

- Ау, људи, ви се опростили од мене, а ја сам неуништив, за седам дана ћу да водим љубав са женскама. Видео сам наслове "Бора тешко болестан", а ја сам стари вук и болове немам. Истина је само да јесам имао канцер, ту болест која јесте страшна, али сам првенствено имао и среће и памети и на време установио болест. Више канцера нема захваљујући мом пријатељу, најбољем доктору Мирку Керкезу, који је овде главни, па ме сви гледају као бога. Ја већ ходам са физиотерапеутима, а за неколико дана идем кући - рекао је Бора Дрљача за "Српски телеграф".

Прочитајте још: Бора Дрљача, након детаљних прегледа, завршио на операционом столу

Певач народне музике открио је да му канцер, на срећу, није захватио унутрашње органе, па је зато и операција била лакша.

Како се наводи, Бора по цео дан слуша музику, збија шале , а у собу му често свраћају пацијенти из суседних соба, чак и са других одељења

- Питају ме људи који су овде, као и ја, због болести:" Је л' могуће да сте се разболели", а ја се смејем и кажем им: "Јашта, имам и ја право да се разболим. Нисам ни ја изузетак. На моју срећу, канцер је био споља, а дебело црево је растегљиво, па се лако одстрани болесни део - рекао је он за београдски лист.

Дрљачу свакодневно посећује син, а у болници су га обишле и колегинице Лепа Лукић и Милена Плавшић.