ФОЛКЕР Драган Којић Кеба обрадовао је фанове новом песмом под називом "Булевари", као и спотом за поменуту нумеру који је сниман на београдском асфалту. Занимљиво је што се у једном кадру види и билборд са рекламом предстојећег концерта његове снајке, хрватске мегазвезде Северине. Текст "Булевара" потписује Којић, као и музику коју је компоновао у сарадњи са Вуком Кандићем, мајстором хармонике.

- Песму сам снимио још пре две године, можда и више, али сам тек сада одлучио да је презентујем јавности. Написао сам је у даху - поручио је Кеба, преносе медији.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Шерон Стоун поновила сцену из филма “Ниске страсти”: Заводљиво прекрстила ноге и позвала публику да уради исто (ВИДЕО)

Певач који се прославио хитовима "Плаво око плакало је", "Имао сам", "Бре гиди џанум", "Ти ходаш са њом" и многим другим, одлучио је да нова песма буде у потпуности урађена у народњачком стилу без примеса других музичких жанрова.

- Жеља ми је да "Булевари" стану раме уз раме са другим мојим песмама - каже Којић и додаје да је уверен да ће публика на прави начин прихватити његово ново "чедо".

Недуго пошто је песма окачена на "Јутјуб" почели су да се нижу многобројни коментари поштовалаца Кебине музике, а један од њих гласи: "Дајте ракије, па да умремо!".

Фото Инстаграм