СА четири дана закашњења фолкер Аца Лукас у четвртак вече је прославио 51. рођендан у једном луксузном престоничком ресторану.

Без велике помпе, у кругу најближих пријатеља и синова Лазара и Андреја, певач се целе ноћи веселио уз музику "Коктел бенда", а новинарима је открио од кога је добио најлепшу рођенданску честитку.

- Од моје деце. Пожелели су ми да живим што дуже да им у животу буде лакше - рекао је Лукас кроз осмех и додао да му нико од колега није честитао диван дан.

Такође, ниједна позната личност, осим Саше Матића, није се појавила на прослави.

- Никог нисам звао са естраде - кратко је објаснио фолкер.

Видно расположен дочекао је представнике седме силе у фоајеу хотела, а затим наздравио уз чашицу жестине коју је у здравље искапио на екс. Мада је публика навикла да рођендан слави концертом у "Арени", Аца се овог пута одлучио да то буде у интимнијој атмосфери.

Лазар Вуксановић - Фото К. Михајловић

- На пролеће планирам да запевам Београђанима - најављује певач, који ће се до тада латити микрофона на свадби Вељка Ражнатовића и Богдане Родић, али у својству распеваног госта.

Прочитајте још: Аца Лукас вечерас слави рођендан, ево ко су гости, а погледајте и како је поздравио новинаре (ФОТО+ВИДЕО)

Лукас је потврдио приче да се снима серија по његовом животу и открио да још није пронађен глумац који ће дочарати његов карактер, али је зато одмах знао ко би најбоље одиграо лик његове бивше супруге Соње.

Саша Матић - Фото АТА Images

- Софија Лорен! - казао је ко из топа.

За крај, Аца је открио да нема девојку и да је заљубљен до ушију - у себе.