Наставак авантура јунака серије Бисер Бојане: Инспекторка Чарна ступа на сцену

С. К.

08. 11. 2019. у 23:59

Наставак авантура јунака серије Бисер Бојане: Инспекторка Чарна ступа на сцену

Фото Промо

У романтичној акционој комедији радња почиње у Београду и у Трсту, а завршава се на Ади Бојани

ПОСЛЕ играног филма и четири епизоде првог циклуса, од 9. новембра на РТС 1 у 21.00 стиже нам премијера друге сезоне серије "Бисер Бојане". У нових осам епизода следи наставак авантура омиљених јунака - Ђорђа Поповића, његовог оца Николе и тетке Зорке, инспектора Рајка и ћерке му Лоле, Матије, Сандре, Ђованија, као и многих атрактивних младића и девојака, кајтера, који обитавају у кампу.

У романтичној акционој комедији радња почиње у Београду и у Трсту, а завршава се на Ади Бојани где долазимо до разрешења љубавних проблема младог Ђорђа, лекара и љубитеља природе и птица, и Лоле студенткиње, заљубљене у море и кајт, као и давно прекинутог односа оца и сина. И док Лола безуспешно покушава да задобије пажњу Ђорђа, који је опседнут идејом да оца Николу, бившег робијаша "изведе на прави пут", њен отац Рајко (инспектор у Улцињу), коме је Никола животна опсесија као једини нерешен случај у каријери, сазнаје са ким његова ћерка проводи време.

Нова "рунда" серије снимана је од јуна до краја августа на улцињској ривијери - Ади Бојани, Солани, Великој плажи.

- Можете очекивати још жешће заплете са много нових ликова, као и интригантне љубавне приче, мелодрамске обрте и добре крими-радње - обећава редитељ Милан Караџић.

Савремена прича о породичним односима, одрастању и сазревању, обележена је и овог пута типичним локалним хумором. Поред љубавних заврзлама и занимљивих обрта, овај цилкус имаће и израженији крими-заплет чији су кључни покретачи контроверзни бизнисмени.

У разговору, за "ТВ новости", један од главних актера, Милутин Мима Караџић најављује узбудљивији и интригантнији наставак серије.

Прочитајте још - Снимање „Бисера Бојане“: Кримић зачињен романсом

- Радња је заснована на реалним животним ситуацијама које су се одиграле последњих деценија на балканском простору. И у наставку се бавимо закулисним радњама, али је акценат на летњој љубавној причи између двоје главних јунака. Све то ћемо зачинити прелепим морским пејзажима, као и младим глумцима који сјајно тумаче своје ликове.

Успели смо да снимимо предивне кадрове какве нисмо ни очекивали. "Бисер Бојане" на најлепши начин промовише Аду Бојану и Улцињ. Као што смо са серијом "Будва на пјени од мора" учинили много позитивних ствари за црногорски туризам, чистећи чак и улице и покривајући сваки клима-уређај цвећем да би Будва изгледала још лепше, у Улцињу смо очистили све плаже - каже Мима, додајући да су им мештани тог града били добри домаћини.

Уз познате ликове, у другој сезони видећемо и неколико нових, као и дебитанте из Црне Горе и Србије. Освежење је и глумица Слобода Мићаловић, која као бескомпромисна и савесна инспекторка Чарна уноси немир међу криминалце, али и полицајце. У главној постави су још и Вања Ненадић, Андрија Кузмановић, Александар Радојичић, Јована Гавриловић и Миона Марковић.

ВИШЕ ОД КРИМИЋА

ЕКИПУ серије на снимању друге сезоне посетио је и генерални директор националног сервиса Драган Бујошевић:

- Сви који стварају серије опредељују се за криминалистичке. Хајде да направимо нешто што је другачије и што људи могу да гледају са више опуштености и релаксације.

РАДНО И ПАРАДНО

СЛАВЕН Дошло, који игра главног јунака - младог лекара Ђорђа, најављује да ће се сложени односи са оцем Николом (Мима) и девојком Лолом (Вања Ненадић) у наставку додатно закомпликовати, и додаје да је атмосфера на снимању серије била одлична:

- Уживали смо као да смо били на летовању. Привилегија је снимати на мору, јер после радних обавеза можете да одете да се купате. Црна Гора је свима нама добро позната дестинација, као клинци долазили смо овде са родитељима. Ада Бојана ми је омиљена, због дивних људи, плажа и опуштеног приступа летовању.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације