Лекари спасили Бори Дрљачи живот: Завршена операција легенде народне музике, а сад следи дуг опоравак

Novosti Online

07. 11. 2019. у 16:23

Лекари спасили Бори Дрљачи живот: Завршена операција легенде народне музике, а сад следи дуг опоравак

Фото: ATA Images

Певачу Бори Дрљачи оперисано дебело црево у Клиничком центру Србије
Познати певач народне музике Бора Дрљача (78) данас је оперисан у Клиничком центру Србије. Наиме, Бора се налази на клиници за дигестивну хирургију, а данас је хитно оперисан.


Певачу је оперисано дебело црево, а хируршки захват је прошао успешно.


- Бора се јуче јавио лекарима у Ургентном центру, жалио се на болове у стомаку које је данима трпео. Одмах је послат на детаљне прегледе и данас му је оперисано дебело црево. Операција је прошла успешно, лекари су дали све од себе да га спасу, још се није пробудио из анестезије, али прогнозе су добре. Сада Бори предстоји дуг опоравак - открива за портал pink.rs добро обавештени извор.


Подсетимо, Бора је и пре неколико година имао тешку операцију, када му је због тумора одстрањен један бубрег.


Прочитајте још: Бора Дрљача завршио у ургентном: Ера Ојданић открио све о његовом здравственом стању


- Био сам очајан и признајем, уплашио сам се, а живот са једним бубрегом чинио ми се немогућим. Зар мене, који сам као од брега одваљен и никад нисам био болестан, таква мука да снађе. Успео сам да смогнем снаге да збијам шале и да певам, иако би, да су ме тада питали, радије кукао на сав глас. Не сећам се са каквим осећањима сам отишао на операцију, али када сам се пробудио из анестезије био сам срећан што сам жив. Крај мене су били доктори и моја Рада. Дан по дан, био сам све боље, враћао сам се у нормалу. Али, нисам био у стању да причам о ономе што сам преживео. Питао сам се на шта ће мој живот да личи. Али, ево данас се осећам одлично, ништа ми не фали. Са једним бубрегом живим, па сасвим нормално - рекао је Бора недавно ни не слутећи да ће га задесити нови здравствени проблем.


Извор: pink.rs


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)