ГЛУМИЦА Џејми Ли Кертис је у интервјуу за часопис „Variety“ отворено проговорила о својој борби са зависношћу, а открила је и да се неко време дрогирала заједно са својим оцем, глумцем Тонијем Кертисом.

- Знала сам да тата има проблема, а имала сам и ја па смо делили дрогу. Било је времена кад сам ја била једино дете које је хтело да разговара са њим. Имала сам шестеро браће и сестара, а сад их имам петоро. Мој брат Николас умро је од предозирања хероином кад је имао само 21 годину", испричала је глумица.

Прочитајте још: Наставља да шокира: Мадона објавила снимак бујних груди, па се додиривала (ВИДЕО)

Са оцем је, како признаје, делила кокаин.

- Био је то једини пут кад сам узела кокаин и тај један пут је био са њим. Он је неко време био чист, око три године се трудио да се одвикне, али није потрајало - рекла је Џејми.

Тони је 2010. године преминуо од срчаног удара са 85 година, а Џејми се дрогирала таблетама против болова пуних 10 година.

- Стално сам узимала опијате, крала сам их, лагала. Нико није знао. Нико - признаје.

Тек је у фебруару 1999., кад се први пут пријавила на одвикавање, за то признала супругу Кристоферу Гесту, са којим је у браку 33 године.

- Одлучила сам да прекинем тај циклус који је уништио животе генерацијама моје породице. То што сам остала трезна је било моје највеће животно достигнуће. Веће од тога што сам пронашла мужа, веће од тога што имам двоје деце, веће од било којег пословног успеха. Веће од свега - рекла је глумица која је трезна последњих 20 година, но и даље посећује састанке лечених зависника.

(index.hr)