Ивана Петерс открила тајну чувану 25 година: Ево зашто се распао Тап 011. Гоца је била љубоморна на мене

Новости онлине

07. 11. 2019. у 12:12

Ивана Петерс открила тајну чувану 25 година: Ево зашто се распао Тап 011. Гоца је била љубоморна на мене

Фото: Н. Скендерија

И док су се Милан Бојанић, Петар Ступар и Ђорђе Пајовић одлично слагали у бенду, међу певачицама је владала нетрпељивост

ИВАНА Петерс открива да се група "Тап 011" распала зато што се Гоца Тржан и она нису подносиле. Црнокоса певачица, учесница такмичења "Твоје лице звучи познато", тврди да је колегиница била љубоморна на њено певање

И док су се Милан Бојанић, Петар Ступар и Ђорђе Пајовић одлично слагали у бенду, међу певачицама је владала нетрпељивост, која је и довела до тога да свако од њих крене на своју страну.

- Гоца је била љубоморна на моје певање, али није хтела да вежба. Много пута сам је терала да дође код мене да јој покажем како то боље да ради, али никада није дошла. Мислила је да је најбоља, а такви смо сви били у младости - каже Ивана.

Она објашњава да њих две никако нису успевале да нађу заједнички језик.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Пред камерама се "растала" од мужа- Гоца и ја се нисмо добро разумеле док смо биле у "Тап 011" јер смо биле потпуно различите. Међутим, никада се нисмо отворено свађале, нити подигле глас једна на другу. Више је то био неки хладни рат који је довео до тога да свако крене на своју страну - прича наша саговорница, и додаје да се касније ситуација сасвим променила:

- Откада смо обе постале мајке и добиле децу, сазреле смо и постале блиске. Сензибилитети су нам сада много ближи и то ми се свиђа.

Популарна група обележила је деведесете године својим хитовима, а Ивана се присетила и лепих тренутака које су проводили на путовањима и наступима.

- Иако је тај период био тежак за нашу земљу, нама је било добро јер смо баш пуно радили. Нисмо знали шта се дешава око нас. Живели смо за те свирке, наступе и поклоне које ћемо са путовања донети нашим најближима. По два месеца смо били на мору, радили и одмарали се. Живели смо као породица - каже Петерсова.

(informer.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Kopecanje

07.11.2019. 14:16

Ako se ja dobro secam grupa Tapiri je postojala pre Ivane i Goce.A Tap je nastavio i kada su otisle. Znam da njima dvema to talko ne izgleda ali Tap se probio zbog saljivih tekstova i zanimljivih melodija. Meni njih dve niju bile neke ribe, ali ne sporim da su ih ljudi gledali. Tako da za mene Tap su njih trojica.

Д, М. С.

07.11.2019. 18:55

Ивана је за мене одлична певачица и лепа жена. Зашто еј њен успех био до сада мањи од успеха ове друге певачице у бенду, уопште ми није јасно. Не знам шта је или ко то Ивану спречавало да буде данас много успешнија од ове друег.

Peki

10.11.2019. 23:47

@Д, М. С. - Žanr koji ona preferira nema toliko ljubitelja kao pop muzika koju Goca izvodi.

Džoker

07.11.2019. 22:55

Pogledajte u tenisu žene teniserke nemaju ni jednu drugaricu ili koleginicu iz tog sporta,a muški se druže i organizuju mečeve.