Бора Дрљача, након детаљних прегледа, завршио на операционом столу

Новости онлине

07. 11. 2019. у 11:36

Бора Дрљача, након детаљних прегледа, завршио на операционом столу

Фото: М. Лабудовић

Певач је данима уназад трпео несносне болове, због чега је у среду ујутру завршио у Ургентном центру

Певач народне музике Бора Дрљача (78) тренутно се налази на операционом столу. Дрљача је данима уназад трпео несносне болове, због чега је јуче ујутру завршио у Ургентном центру.


Певач је у болници задржан због детаљних претрага, а данас се Бора нашао на операционом столу. За сада није познато тачан разлог због ког је певач завршио на операцији, али је познато да је Бора био на одељењу за гастроентерологију.

Његов дугогодишњи пријатељ и колега Ера Ојданић јуче је потврдио сазнања да је Бора завршио у болници.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бора Дрљача завршио у ургентном: Ера Ојданић открио све о његовом здравственом стању


- Тачна је информација! Он је отишао јутрос у Ургентни центар, тамо има лекаре који су његови пријатељи. Мора да изврши комплетно испитивање, генералку! Хоће да испита како стоји са здрављем. Хоће да провери и јетру и бубреге и бешику и простату! Највише је отишао због простате. Сутра ће да почне са комплетним анализама, ма биће он добро - рекао је Ојданић.

(pink.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

sas

07.11.2019. 14:47

'Cir*!? na zeldcu ili dvanaestopalacnom crevu. Ako su bolovi bili u prsima Onda je 'masnoca' zakrcenje-a na srcu ili na srcanim arterijama. PS: zivi ce taj jos. Zakrpice ga (procackati) hirurzi ;) ima taj para za reparaciju svoje masinerije:) sretno