Бора Дрљача завршио у ургентном: Ера Ојданић открио све о његовом здравственом стању

Novosti Online

06. 11. 2019. у 20:20

Бора Дрљача завршио у ургентном: Ера Ојданић открио све о његовом здравственом стању

Фото: П. Милошевић

Познати певач Бора Дрљача (78) због честих тегоба и болова које има у последње време завршио у Ургентном центру, а лекари су га задржали на детаљним испитивањима
Познати певач Бора Дрљача (78) због честих тегоба и болова које има у последње време завршио у Ургентном центру, а лекари су га задржали на детаљним испитивањима.


Бора је у децембру прошле године остао без супруге Раде која је преминула после дуге и тешке болести. Бори је њена смрт веома тешко пала, а сада певач има здравствене проблеме, преноси портал pink.rs.


- Бора је дуго трпео болове, мислио је да ће га проћи, као и обично, међутим, како целе ноћи ока није склопио, рано јутрос је био принуђен да оде у Ургентни центар. Будући да је у годинама, лекари су га задржали на детаљним испитивањима како би утврдили узрок његових тегоба. Биће у болници неколико дана док не установе шта тачно проузрокује болове - открива добро обавештени извор.


Бора Дрљача није одговарао на позиве, а са друге стране његов дугогодишњи пријатељ и колега Ера Ојданић потврдио је сазнања Пинка и открио како се Бора осећа.


Прочитајте још: ВИДЕО: Када Бора Дрљача запева "Money, money"


- Тачна је информација! Он је отишао јутрос у Ургентни центар, тамо има лекаре који су његови пријатељи. Мора да изврши комплетно испитивање, генералку! Хоће да испита како стоји са здрављем. Хоће да провери и јетру и бубреге и бешику и простату! Највише је отишао због простате. Сутра ће да почне са комплетним анализама, ма биће он добро - рекао је Ојданић.


Извор: pink.rsПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)