Соња је преварант, утајила је порез у Аустралији: Халид узвраћа бившој љубавници, она подигла две нове тужбе

Новости Онлине

06. 11. 2019. у 12:58

Соња је преварант, утајила је порез у Аустралији: Халид узвраћа бившој љубавници, она подигла две нове тужбе

Илустрација

Певач рекао да му је Башићка наместила аферу
ХАЛИД Муслимовић, који се суди са бившом љубавницом Соњом Башић, у најновијој изјави тврди да му је она наместила аферу, док је Соња, с друге стране, подигла две нове тужбе.

Певач и његова бивша партнерка се суде јер га је она оптужила да ју је физички напао и повредио, те да јој је остао дужан новац, а Муслимовић ју је сада назвао "будалом која га прогања" и рекао да је манипулаторка која се у Аустралији, где живи, наводно бави незаконитим пословима.

Босански певач је, како је пренео Курир, изразио сумњу и да Башићева сарађује с неким у бањалучком суду, где се и води процес између њих двоје.

- Истина је спора, али достижна. Та жена је велики манипулатор, покушава да ме уништи, али бог је велики и све види. Све ће морати да ми надокнади. Прича како је она „бос суда“, не знам да ли је мислила на то да с неким од њих сарађује. Нисам је тукао, али ако ме осуде за то, добићу само казницу - рекао је Муслимовић у емисији „Гранд коктел“.

Он је рекао да је у Аустралији ангажовао адвоката који ће све да среди.

- Ја сад не могу да путујем тамо, то је привремено, али Соња ће бити та којој ће забранити улазак у Аустралију кад се све буде разоткрило. Она је организовала моју турнеју по Аустралији, али пријавила је само један концерт, јер ваљда није платила порез - тврди он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ХАЛИД МУСЛИМОВИЋ САСЛУШАН У ПОЛИЦИЈИ: Истукао девојку и запретио да ће је ”појести мрак”

Башићева је већ реаговала на ову Халидову изјаву тако што је поднела две нове тужбе.

- Смејала сам се након те емисије. Каква будала, тотално је изгубио компас. Већ сам једном објавила потврду да нисам организовала његову турнеју, и то пише на Халидовој радној визи. Тамо нема мог имена. Он ће мени да забрани да уђем у Аустралију? Поред затвора, још му је и лечење неопходно! Видимо се на суду, али у Босни, јер он Аустралију може само на сликама да гледа. Нек спреми дубок џеп, нема више Соње да му плаћа све. Ја сам та која је њега оставила и једина која имам довољно доказа против њега - поручила је Соња.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације