Ноћ вештица на српски начин: Борко остарио због Данице Максимовић (ФОТО)

Новости Онлине

06. 11. 2019. у 11:48

Ноћ вештица на српски начин: Борко остарио због Данице Максимовић (ФОТО)

Фото: Промо

Глумица и хармоникаш „ујединили снаге“ на снимању спота
И док се на Балкану ових дана не стишава расправа око слављења америчког празника Дан вештица, Борко Радивојевић није имао никаквих недоумица када су вештице у питању, па се тако једна од њих и појављује у његовом споту а игра је нико други до непоновљива Даница Максимовић.

Једна од најуспешнијих глумица у историји домаће кинематографије и најпопуларнији хармоникаш у региону ујединили су снаге на снимању спота за песму под називом „Влашка магија", којим ће отпочети промоција Борковог новог албума сниманог у студију у коме су радиле и бројне светске звезде попут Лејди Гаге, Принса и Тине Тарнер. Колико је озбиљно приступио сваком од сегеманта говори и чињеница да је спот сниман најсавременијом техником на неколико локација у западној Србији, а радња говори о томе како је музика јача од магије те песма на карају победи вештицу, мада уметник због тога у процесу оседи.

- Када сам први пут чула песму без много размишљања сам пристала да се појавим у споту јер верујем да Борко заиста поседује један редак богом дани таленат који сам желела да подржим. Сигурна сам да ће његов пројекат померити границе музике и донети нову енергију на нашу сцену и желим му сваку срећу у томе – рекла је Даница.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - КАО СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ: Борко Радивојевић снима у студију Лејди Гаге (ФОТО)

Своје одушевљење није скривао ни краљ хармонике.

- Велика је част имати прилике да упознаш једну уметницу оваквог ранга а привилегија је сарађивати са њом, и надам се да ће и публика уживати у албуму колико смо ми уживали у сваком кораку док смо овај пројекат радили – рекао је Борко.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације