ГРУПА "Лету штуке", предвођена фронтменом и аутором Дином Шараном, наступиће у петак 8. новембра (22.00) први пут у земунском "Фесту". Босанскохерцеговачки бенд ће се сусрести са београдском публиком непуну годину после концерта у сали "Американа" Дома омладине, који је одржан прошлог децембра.

Дино и екипа изазвали су велико интересовање широм региона првим албумом 2005, који је донео хитове "Мјесто за двоје", "Шутиш", "Минимализам" и "Сунце", дует са Дарком Рундеком. Успешну линију су наставили албуми "Протеини и угљикохидрати" и "Бројеви рачуна", а крајем прошле године "Штуке" су објавиле четврто студијско издање "Топла вода".

Шаран истиче да се клупским свиркама радује једнако као и већим наступима:

- Фестивали су прилика да нас чује и она публика која нас до тада није слушала. С друге стране, предност клупских свирки је управо та што их посећује наша публика. Тада смо с њом "један на један" и атмосфера је опуштенија. Волимо да свирамо било где.ПРОЧИТАЈТЕ И:"Nisu mi dali da ga vidim kada je umro, niti da mu odem na sahranu... - Bolna ispovest Sandre Rešić, ćerke pevača Nina