ИАКО познате даме косу углавном препуштају у руке професионалцима, поготово када се одлуче на велику промену, једна позната глумица одлучила је да узме ствар у своје руке. Звезда серије "Изгубљени" и филмова о "Ант-Ману", Еванђелина Лили, на Инстаграму објавила је галерију снимака у којима себи брије главу.

Звучи вам познато? Верујемо да вам је већини сада на памет пала Бритни Спирс која је 2007. године доживела слом и обријала се на ћелаво, а све су забележили папараци. За разлику од ње, Еванђелина је ту одлуку донела потпуно присебна и снимала се сама.

"Да станем или наставим?" написала је у опису галерије снимака у којима је само обријала један део главе, али касније је објавила фотографију на којој је показала резултат.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "Човек мрав" добио звезду на Стази славних

Чини се да је наставила да се брије, а својом новом "фризуром" поделила је мишљења обожаватеља, пише Индекс.хр. Иако је за фотографију добила стотине хиљада лајкова и већина фанова је рекла да је прелепа и без косе и са косом, било је и оних који су је са згражавањем упитали зашто је то урадила, а занимљиво је и да ју је доста њих упоредило са певачицом Шинејд О'Конор.


Глумица није открила зашто је обријала главу, али се нагађа да је то урадила због нове улоге. Наиме, Лили тренутно снима комедију "Happy life" у којој глуми девојку која сумња да је дечко вара с инфлуенсерком с Инстаграма па је могуће да се зато одлучила на тај потез.


View this post on Instagram

Hello . It’s a BEAUTIFUL day.

A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on