ПЕВАЧ Драган Којић Кеба (59) доживео је незгоду током снимања емисије "Твоје лице звучи познато". Наиме, Кеба је током снимања своје тачке у којој је имитирао Џејмса Брауна доживео пех, али не својом кривицом.


Само неколико минута пре ове имитације певао је са Кнезом на сцени песму Есме Реџепове, а након завршетка почела је песма Џејмса Брауна и био је ред да Кеба одради своју имитацију. Бенд је већ био на сцени и све је било спремно за почетак, завеса је пала и наступ је почео, међутим дошло је до грешке међу сценским радницима. Они су, наиме, док је певач прескакао завесу, исту повукли, што је и проузроковало Кебин пад.

- Знате како, велика је то манифестација, у цео тај пројекат укључено је много људи. Тачно је да се десила незгода у току снимања, пре мог наступа та завеса која је пала висока је 10 метара и све је то било океј. Међутим, десила се та, ја верујем грешка међу сценским радницима, и док сам ја газио по завеси желећи да је прескочим неко је повукао и наравно ја сам изгубио равнотежу и пао сам на раме. Нећу ником замерити ову грешку, зато што размишљам у том правцу да нико није имао намеру да то уради, али једно је сигурно - да ћу сигурно сазнати ко се бави тим послом и коме се омакала та грешка. Знате, ја нисам баш невидљив, требалао је мало више да се пази на такве ствари - прича Кеба за Телеграф јетсет.

- Брзо сам устао, мислим да сам брже устао него што сам пао и мислим да је све то до моје јаке психичке снаге. Ето устао сам, стиснуо сам зубе и због публике која ми је дала огромну подршку, одрадио сам ту имитацију уз јаке болове. Када сам завршио имитацију, извинио сам се свима у студију и морао да напустим даље снимање. На снимању наравно имамо лекарску помоћ, али морао сам да одем у Ургентни и проверим да ли се није десила нека озбиљнија повреда. Тако у журби нисам ни стигао да скинем сву ону шминку, па сам тако полу нашминкан и са маском Џејмса Брауна отишао у Ургентни. Одмах смо снимили раме и хвала Богу нема озбиљних повреда, али смо се сви тако исмејали тамо, због моје маске наравно - објаснио је Кеба.


Певач на крају истиче да је добро, и да је одлично прошао како је све могло да се деси.


- Имам само неку малу повреду рамена, што је и нормално од силине тог ударца. Идем само на неке струје и третмане да бих се што пре опоравио - завршава Кеба.