Сајмон ле Бон чест је гост Београда: Купа се на Ади, инкогнито се шета, а сада је и његова супруга Јасмин овде прославила рођендан (ВИДЕО)

В. М. П.

30. 10. 2019. у 18:54

Сајмон ле Бон чест је гост Београда: Купа се на Ади, инкогнито се шета, а сада је и његова супруга Јасмин овде прославила рођендан (ВИДЕО)

Фото: М. А. Краљ

Након отварања изложбе, Вук Видор и певач са пријатељима су отишли у ресторан

ИЗЛОЖБA радова Вука Видора (54) "20.000 дана на Земљи" у Београду привукла је пажњу јавности и због специјалних гостију. Наиме, ликовни уметник је пријатељ са Сајмоном ле Боном (61), а фронтмен енглеске групе "Дјуран Дјуран" је отварању присуствовао са супругом, супермоделом Јасмин (55).


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Вук Видор: Све време дајемо смисао свом животу, знајући да нас на крају неће ни бити

Након отварања изложбе Вук и Сајмон са пријатељима су отишли у ресторан "Ремикс гастро бар", како би прославили Видоров успех, али и рођендан госпође Ле Бон. Тамо их је забављао новосадски "Гифт".

На снимку који је "Гифт" поставио на друштвеним мрежама, види се тренутак како Сајмон, заједно са осталим гостима, пева својој жени на енглеском језику "Срећан ти рођендан".

Како "Новости" сазнају, Видор и певач групе "Дјуран Дјуран", који су продали више од сто милиона албума широм света, знају се још од Вукових студентских дана у Паризу и у међувремену су постали кућни пријатељи.

Сајмон и Јасмин ле Бон у браку су 34 године Фото: М. А. КраљЗа разлику од своје групе која је у Београду одржала само један концерт, 2006. на Сајму, Сајмон је чест гост Београда. Извори блиски музичару тврде да инкогнито долази у нашу престоницу, да чак оде да се окупа на Ади Циганлији и нико га не препозна.

Сајмон са режисером Миланом Тодоровићем Фото Instagram/tokiwood

Биће да је о боравку у нашем главном граду одушевљено причао супрузи Јасмин, те је лепа манекенка пожелела и сама да се увери. Тако је у уторак први пут дошла у Београд. Верујемо, не и последњи.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Oooooo

31.10.2019. 09:47

80tih Godina Duran Duran su bili veoma Popularni Veoma Privlačni momci . Lepoje videti Simona Da Voli I Da uźiva u Beogradu. Što ga nepozovete u neki Jutarni Program Da ga svi Vidimo.