Бивша љубавница Халида Муслимовића сведочила на суђењу: Уплакана сам гледала како да спасим живот

О. МАТАВУЉ

29. 10. 2019. у 21:38

Бивша љубавница Халида Муслимовића сведочила на суђењу: Уплакана сам гледала како да спасим живот

Фото О. Матавуљ

Све се догодило након што су се посвађали због новца који јој је дуговао

У ОСНОВНОМ суду у Бањалуци у уторак, 29. октобра је почело суђење Халиду Муслимовићу, против ког је Соња Башић поднела кривичну пријаву за наношење телесних повреда и угрожавање сигурности. Све се догодило, посведочила је бивша Муслимовићева љубавница, након што су се посвађали због новца који јој је дуговао.

У оптужници се наводи да је он 27. јула 2018. године на путу ка Бањалуци вербално и физички напао Башићеву. Зауставио је возило и за косу ју је извукао с места сувозача, да би је опет угурао у ауто и одвезао до Бањалуке, ударивши је више пута. Након што му је рекла да ће све пријавити полицији претио јој је речима: "Знаш ли ти ко сам ја, возаћу те у гепеку, мрак ће те прогутати". Башићева је испричала да је с Муслимовићем била у вези од 2015. године. Тврди да је то у почетку била емотивна, а касније пословна веза.

- Извршавала сам све његове финансијске обавезе, и то више нисам могла да трпим - рекла је Башићева.

Прочитајте још - "Он је животиња!Да ли жена треба да умре да би га зауставили?": О исповести љубавнице Халида Муслимовића брује аустралијски медији (ФОТО/ВИДЕО)

Појаснила је да су имали договор да ће јој певач вратити новац, а да ће као гаранцију за то заложити кућу у Вогошћи. Међутим, неколико дана пре напада сазнала је да је Муслимовић кућу преписао на ћерку. Критичне ноћи била је на певачевом концерту у Козарцу, после кога је он требало да је одвезе до такси станице. Тада је, како каже, почела свађа око новца који јој није вратио. Тврди да ју је певач шаком ударио у браду и да замало да падне у несвест. У повратку за Бањалуку тврди да је Муслимовић возио "150 на сат" и да је уплакана гледала како да спасе живот.

- Када смо стигли у Бањалуку избацио ме из аута. Адвокатици сам послала фотографије повреда и отишла сам у болницу и полицију - рекла је Башићева.

Након читања оптужнице председник судског већа упитао је Муслимовића да ли му је оптужница јасна, на шта је он одговорио:

- Добро је напакована!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Ap0qalypto

30.10.2019. 06:16

Drago mi je da nisam poznata ličnost, znas odmah da su ljudi pored tebe, jer mogu neku korist da izvuku

Koje on

30.10.2019. 11:04

Halida treba daje Sramota . On nije ni G” Od Gospodina on je običan ....