ПОП звезда Здравко Чолић распродао је све улазнице и за други београдски концерт на турнеји "Оно мало среће", па ће због изузетног интересовања у "Штарк арени" наступити и трећи пут - 13. децембра.

Подсетимо, карте за први концерт мегастара 29. новембра у највећој дворани на Балкану, "плануле" су за непуне две недеље, док су улазнице за наредно вече 30. новембра, "отишле" за само 21 дан! Улазнице за трећу "Арену" у продаји су од данас по истим ценама - 1.700 и 1.900 динара (партер), 2.700 и 2.900 (трибине) и 3.500 динара (фан-пит).

Вест да је Чола национале заказао и трећи концерт у "Штарк арени" и не чуди много, с обзиром на то да карте за његове наступе, не само у Србији и бившој Југославији, већ и широм света, буду распродате пре концерта. Тако је било и на недавној турнеји по Америци, као и прексиноћ у Вараждину, где је после 10 година, одржао трочасовни концерт у тамошњој спортској дворани "Арена". Овај податак је још више за поштовање, будући да је Здравко једини музичар чија публика заиста купи улазницу за концерт, а не добија је "преко везе" и слично.

- Једва чекам да поново запевам у Београду - поручио је Чола. - Прошло је пет година од последњег дружења са дивном публиком и време је да то поновимо. Стварно сам пожелео ове концерте, срећан сам због њих и с нестрпљењем их ишчекујем.