Оливера Јовићевић годинама уназад важи за једно од најлепших ТВ лица које РТС има у свом јату. Водитељка емисије "Упитник", која има 53 године, зрачи како лепотом, тако и харизмом.


И док се о њеним пословним ангажманима увек све зна, Оливера веома ретко, готово никада не говори о приватном животу.


У тек неком интервјуу, спомене да је данас ћерки Дуњи и отац и мајка, због стравичне саобраћајке у којој јој је погинуо супруг.


Прочитајте још: Оливера Јовићевић: Сергеј Трифуновић, лош глумац а данас политички лидер, своје бескрупулозне увреде ће морати да објасни на суду


Она је тек недавно открила кроз колико је тежак период у животу прошла. Умро јој је отац, а убрзо после тога јој је погинуо супруг са којим има ћерку.


- Ја сам јој и отац и мајка. Мораћу да водим и мушке разговоре са њеним момцима - рекла је Оливера и додала:


- Откријеш колико је твој дотадашњи живот био идеалан, ма колико му мана налазио. Почињеш да цениш сваки дан и сваки час проведен уз породицу и најближе. Као да је последњи - рекла је водитељка за "Стори".


Инстаграм


Она је недавно са ћерком Дуњом боравила у Црној Гори, где се одмарала и припремала за нову сезону емисије коју годинама уназад води.


Инстаграм

Многи коментаришу да јој кратак шортс одлично стоји и истиче и те како витке ноге, а да на изгледу могу да јој позавиде и дупло млађе колегинице.Инстаграм