Северина отворила душу за Новости: Ја сам панцир на грудима мог детета

Дејан ЋИРИЋ

25. 10. 2019. у 21:55

Северина отворила душу за Новости: Ја сам панцир на грудима мог детета

Северина Antonio Ahel ATA Images

Лепа Сплићанка је, пред велики београдски концерт заказан за 23. новембар у "Штарк арени" за наш лист без задршке говорила је о тешким борбама

ПРЕ четири деценије регионална музичка сцена добила је своју звезду - Северину. Од првог појављивања, још као 17-годишњакиња, ова певачица пленила је специфичном енергијом, сексепилом, шармом и талентом. Њен рад награђен је огромном популарношћу, а будући да слава има и ону "мрачну" страну, Северинин пут до врха често је био поплочан скандалима. Лепа Сплићанка је, пред велики београдски концерт заказан за 23. новембар у "Штарк арени", отворила душу и за наш лист без задршке говорила је о тешким борбама које непрестано води.

Када је ваш живот изгледао као Град без људи ?

Да сте ме то питали пре годину дана, рекла бих да је још увек град без људи, али то је оно лоше у нама, да желимо да упадамо у туге и да се њима посвећујемо, а срећу и не ухватимо. Тако да, раније бих рекла да је мој живот пун веома тужних тренутака, али сада могу да кажем да је прекрасан, богат и да је све што сам у животу доживела за мене био бонус. Јер, ја сам се родила у насељу које се звало „сиромашна четврт“ и све је могло да буде другачије. Заиста сам живела пуним плућима и имала сам срећу да упознам свог супруга и његову породицу која је мог сина и мене прихватила од првог дана. Никада нисам ни помислила другачије и због тога ми се тако и десило. Не прихватам колективна размишљања.

Да ли је то, можда, главно оружје у борби у којој сте тренутно, као мајка?

Ја сам ту панцир на дететовим грудима. Ја сам ту само мајка. И као мајка ћу урадити све да заштитим своје дете. Да има леп поглед на живот, да има своје мишљење, а не да му се то намеће од неких бизнисмен-старлета. Једино љубављу, разговором и пажњом дете можете извести на прави пут. Ми, родитељи, смо одговорни. Ја се са своје стране трудим, али нажалост имам несрећу да је с друге стране неко ко целог живота не разуме да штетећи мени штети и детету. То је један его који је ненормално велики и ту се не назире крај, али некако се навикнеш да живиш са тим као са каменом у ципели. Имамо старлете и бизнисмен-старлете, али озбиљни људи се не баве тим глупостима.

Нису вас заобишли скандали, афере, таблоиди, сензационални наслови. Да ли вам смета све што се пише, и сада, пред концерт у Арени, 23. новембра? Не можете ви то да негирате. Зло постоји, па постоји, прљање мозга постоји па постоји. Ја сам само обичан човек. Морате да створите свој свет и да се колико год можете не осврћете на то. Ја разумем да неке новине које прљају и руке, а камоли мозак, морају да постоје, али то нема везе са нама. Чак ни са тим новинама, ни са новинарима. Једноставно, све је погрешно постављено у целом систему. И то не сме да утиче на вас, на вашу породицу, на децу, ви морате да водите свој живот у свом правцу, а ово што се догађа на некој другој траси није ваш проблем. Ти људи имају право на то, неко им је то дозволио и они апсолутно то могу да раде. Ја сам се навикла, али није тако било пре десет година. Живимо у времену кликова и лајкова, и то разумем, али заборављамо да постоји и неки други свет и да уместо тих таблоида можете да читате неку добру књигу. С друге стране, то не може да утиче на вас ако имате самопоуздање и самопоштовање. И наравно, не можете одговарати на плаћене огласе. Кад имате нешто што је плаћени оглас, онда је излишно било шта даље рећи.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације