Премијера филма „Екипа“: Фудбалска крими-прича

В. М. П.

23. 10. 2019. у 23:53

Премијера филма „Екипа“: Фудбалска крими-прича

Фото АТА Images

Премијера филма "Екипа" Марка Сопића истовремено у Београду, Њујорку и Торонту. Прича говори о ономе што се дешава у мрачним тунелима српског фудбала

КРИМИ-КОМЕДИЈА "Екипа", дебитантски филм режисера Марка Сопића о најважнијој споредној ствари на свету - фудбалу, премијерно је приказан у београдском Сава центру, а истовремено су одржане и пројекције у Њујорку и Торонту.

Сценариста и главни глумац Раде Ћосић игра фудбалера Партизана у успону, који би могао да буде светска звезда, али ризикује каријеру и живот како би спасао девојку коју воли. То није само прича о Звезди и Партизану (мада је филм сниман на правом дербију), већ и о ономе што се дешава у мрачним тунелима српског фудбала, где се мувају сумњиви типови, убеђени да парама могу да реше све.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: "Не мислим да старост проведем овде": Никола Којо напушта Србију?

Црвеним тепихом, нажалост, нису прошетали Љубомир Бандовић, Срђан Тодоровић, Сергеј Трифуновић, који играју у филму, али јесу Ивана Дудић (главна женска улога), Андрија Милошевић и репер Иван Ивановић Ђус. Драган Гаги Јовановић, у друштву супруге Бранке Пујић, избегао је црвени тепих, иако је део глумачке екипе. Открио нам је да је њихова ћерка Анђела, која такође глуми у "Екипи", била спречена да присуствује премијери јер је тренутно у Јужној Америци.

Причу о фудбалу и љубави дошли су да одгледају и Александар Срећковић Кубура, Иван Гавриловић, Вања Булић, Душица Јаковљевић, Филип Милетић, али и некадашњи асови Партизана Алберт Нађ и Драган Ћирић, првотимац црно-белих Мирослав Вулићевић, док је у име клуба ФК Партизан дошла портпаролка Биљана Обрадовић.

 

 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације