Бане Лалић МВП: Наше песме улазе у уво (ФОТО)

М. Ћунковић

23. 10. 2019. у 21:03

Бане Лалић МВП: Наше песме улазе у уво (ФОТО)

Фото Antonio Ahel ATA Images

Бане Лалић и МВП промовисали нови албум "На слободи" и спот за насловну нумеру

У ПРЕДИВНОМ амбијенту Кошутњака, Бане Лалић и МВП представили су албум "На слободи" (ПГП РТС), као и спот за насловну песму. На диску је девет нумера, укључујући и две већ познате - "Да сањамо", са "Неверним бебама", и "Веселу песму", обраду Бајаге и "Инструктора".

Док су у зрацима сунца уживали, између осталих, Бојана Стаменов, Никола Роквић и Милан Ђурђевић, Бане је радосно причао за "Новости":

- Албум је искрен, без додворавања индустријским правцима. У свирачкој екипи су професори, доктори, обожавам их. Делим са њима најинтимнију ствар као што је музика, увек нам је добро кад се скупимо. Песме "улазе у уво" на прво слушање, што карактерише Лалићев звук још од чувене "Целу ноћ и цели дан". Спот је, вели Бане, сниман на разним локацијама ван Србије, и осликава причу целе наше планете и цивилизације.

Прочитајте још: МВП Бане Лалић: Весела песма за веселе дане

- Људи нам кажу да смо један од ретких бендова који боље звучи уживо него на албуму. Тренутно се прави путања концерата. Екранизоваћемо још две песме до Нове године. Имамо и један феноменалан "лајв", који треба да изађе у наредне две недеље.

Банета, у последње време, није било много у медијима, па се овај албум може назвати и повратничким.

- Свесно сам се повукао. Све нумере пишем директно из искуства, па је потребно да се оно акумулира. Уз то, медији су данас отворени ка неком чудном правцу где ја не желим да залазим.

Посебну атракцију на промоцији представљао је Игор Лазић Нигор - овога пута у улози кувара, коју обожава. Бдио је поред казана у ком се крчкао пасуљ, а његов укус описује у две речи.

- Грешке нема.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације