СПЕКТАКЛ У ЦЕНТРУ САВА: Мира Шкорић померила музичке границе (ФОТО+ВИДЕО)

22. 10. 2019. у 21:51

СПЕКТАКЛ У ЦЕНТРУ САВА: Мира Шкорић померила музичке границе (ФОТО+ВИДЕО)

Фото И.Маринковић

Спектакуларним концертом пред препуним Центром "Сава" Мира Шкорић прославила је три деценије успешне каријере
Спектакуларним концертом пред препуним Центром "Сава" Мира Шкорић прославила је три деценије успешне каријере и као што је и најавила, поставила нове музичке стандарде када су ови простори у питању.

Већ од првих тактова, праћена оркестром Бобана Копуновића који је специјално за ову прилику појачао састав великом гудачком секцијом, Мира је подигла публику на ноге и показала да ће ово бити догађај за памћење.

Ређали су се небројени хитови попут "Манастир", "Не дај ме, мајко", "Откачи", "Ти си ко и ја" и друге песме које су обележиле тридесет година каријере једне од највећих звезда фолка на овим просторима.

Уз подршку плесача из "Даре то данце", гардеробу Бате Спасојевића, специјалних гостију рок легенде Жељка Бебека и Снежане Копуновић, али пре свега публике у којој су се нашле бројне Мирине колеге попут Јелене Карлеуше, Ане Бекуте, Зорице Брунцлик и Кемиша, Илде Шаулић, Ђорђа Давида, Иване Шашић, Јеллене и других певачица је више од два и по сата атмосферу држала у стању усијања.

Ипак, најемотивнији тренутак био је када је Мира својој ћерки Милици са сузама у очима честитала рођендан и открила да је управо због тога овај датум одабрала за прославу свог јубилеја.Ћерка Мире Шкорић и Јелена Карлеуша


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Saša

23.10.2019. 08:59

Mira je odlična pevačica. Uspešno se izborila sa bolešću. Želim joj sve najbolje.