Опљачкан стан бившег супруга Мериме Његомир: Ћерка изашла да прошета пса, затекла је хаос!

Новости Онлине

уторак, 22. 10. 2019. у 10:30

Опљачкан стан бившег супруга Мериме Његомир: Ћерка изашла да прошета пса, затекла је хаос!

Илустрација

Породица 11. октобра пријавила крађу, лопови ушли под сумњивим околностима
СТАН у центру Београда, који је припадао недавно преминулом Милану Његомиру (65), бившем супругу певачице Мериме Његомир, је опљачкан када је певачицина ћерка изашла да прошета пса..

Породица је 11. октобра пријавила полицији крађу, а надлежни трагају за лоповима.- Моја ћерка Милица је изашла да прошета пса и уредно је закључала врата. Када се вратила затекла је разваљену браву и избијен шток од врата, испретуране фиоке... Позвала је полицију да пријави провалу у стан, они су дошли и поднета је пријава против НН лица. То се десило ујутру, између 9 и 9:30, када људи раде, па нико ништа није чуо у згради и полицајци су нам рекли да су те пљачке обично ујутру када су људи на послу - рекла је Мерима.

Певачица је изјавила да из стана није однето ништа вредно.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НЕИЗМЕРНО САМ ТУЖНА: Мерима Његомир се од бившег супруга опростила потресном поруком (ФОТО)

- Однели су неку бижутерију моје ћерке, која је стајала у чаши. Вероватно су мислили да је то вредно. Фиоке су претурили у нади да нађу новац, међутим новца у стану није било. Никакви папири и уговори нису украдени, скупоцени накит, јер га у стану није било. Није тачно и да су врата била откључана и да су нека специјална врата била - објаснила је Мерима.

Милан је умро 21. августа. Певачица се тада од њега опростила потресном поруком.

Током брака, који је трајао 16 година, Они су добили три ћерке и сина.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације