ВЕЛИКО ПОМИРЕЊЕ: Дарко Лазић и Ана Севић нису скидали осмех са лица, Лорена пресрећна (ФОТО)

Novosti online

понедељак, 21. 10. 2019. у 23:42

ВЕЛИКО ПОМИРЕЊЕ: Дарко Лазић и Ана Севић нису скидали осмех са лица, Лорена пресрећна (ФОТО)

Фото: Принтскрин Тв Пинк

Као у добра, стара времена, Дарко и Ана су са својом наследницом посетили један београдски тржни центар
Фолк певач Дарко Лазић и његова бивша супруга Ана Севић вишемесечна медијска препуцавања оставили су иза себе и поново, после дужег времена, своју ћеркицу Лорену заједно извели у шетњу!

Као у добра, стара времена, Дарко и Ана су са својом наследницом посетили један београдски тржни центар, где их је приметио и папарацо. Некадашњи брачни партнери били су сјајно расположени, а судећи по снимцима, заједничко време које су поново, као породица, провели са ћеркицом Лореном, веома им је пријало. Највише је уживала разиграна Лорена, која у присуству оба родитеља није скидала осмех с лица.

Подсетимо, последњих месеци шушкало се да су Дарко и Ана на ратној нози, те да је један од главних проблема ко од њих двоје са Лореном проводи колико времена. Гласине да нешто не штима додатно је подгрејало то што се фолкер летос није појавио на рођендану своје ћерке, док је госте очекивала само Ана.


Некадашњи супружници Лорену су добили су 10. јула 2014. године, док су брак званично окончали у мају ове године, иако су много пре тога ставили тачку на своју емотивну везу. Ана је утеху пронашла у Данијелу Недељковићу, док је Дарко верио Марину Гагић, која се породила овог лета, 24 јуна. Певачу је испунила највећу жељу и подарила му сина Алексеја.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације