ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ МАЛОГ АЛЕКСАНДРА ИЗВОДИЛА У ПАРК: Северину су из школе пријавили десет пута за занемаривање детета

Novosti online

19. 10. 2019. у 17:32

ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ МАЛОГ АЛЕКСАНДРА ИЗВОДИЛА У ПАРК: Северину су из школе пријавили десет пута за занемаривање детета

Фото Инстаграм

Школа у којој се насиље наводно догодило је иначе једна од најпоштованијих образовних установа у земљи
- Тачно је да сам био са господином Којићем оног петка, када је ишао по дете. Зашто сам био? Па, можда смо се зато што смо се дружили, можда и срели, па постоји слобода кретања, каже Северинин адвокат, Денис Хусеин.

Баш тог петка, 11. октобра, Северина Којић је на конференцији за новинаре је рекла да су наставници у школи наводно злостављали њеног сина. Адвокат Хусеин каже да је једина истина о ономе што се догодило била она коју је изнела Северина.

"Све остало су инсинуације и лажи", каже Хусеин.

Школа у којој се насиље наводно догодило је иначе једна од најпоштованијих образовних установа у земљи. Ту школу похађају деца амбасадора, угледне личности и јавност познатих спортских и забавних људи. Сазнали смо да се и дете Северининог адвоката Хусеина тамо школовало.

- То је небитно. То је приватна ствар. Немој да ме упушташ у то. Мој живот је приватна ствар, ” рекао нам је Хусеин.

Како преносе хрватски медији, Северину је школа десет пута пријавила Центру за социјалну заштиту и Градском заводу за образовање због занемаривања детета. Питали смо адвоката да ли зна за то. Каже, "Било је, било је пријава."

Све наводе смо проверили и са директорком Љиљаном Клингер, коју је Северина јавно прозвала. Питали смо је да ли је тачно да је она пријавила Северину због занемаривања детета, па је рекла:

'' Не могу да одговорим на ово питање јер није добро због детета.", река је директорка.

На питање да ли може да потврди информацију до којих су дошли медији, а тиче се тога да ово Северини није први пут да Александра није узела из школе па је дирекорка морала да га изводи у парк како би деца из друге смене могла да уђу у учионицу.

"Не бих коментарисала", рекла је Љиљана суздржано.

Новинари су инсистирали да открију да ли Северина долази у школу често или ретко, и да ли је тачно да је саставила листу за преузимање детета, а на којој није дечаков отац Милан Поповић, госпођа Клингер није желела да одговори.

- Немам коментара јер су тужбе у току - каже директорка.

Иако је одговорила на ниједно питање потврдно, није ништа негирала.

(24 сата.хр)
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)