Глумица о последњим данима: Рекли су ми да се припремим за смрт

Новости онлине

18. 10. 2019. у 12:10

Глумица о последњим данима: Рекли су ми да се припремим за смрт

Селма Блер/ Фото: Инстаграм

Скоро годину дана од како јој је дијгностикована мултипла склероза глумица Селма Блер рекла је да јој је понестало опција да ублажи бол

Скоро годину дана од како јој је дијгностикована мултипла склероза глумица Селма Блер рекла је да јој је понестало опција да ублажи бол и физичке потешкоће због стања у којем се налази.

"Средства за ублажавање симптома нису помогла и осећам се све горе и горе", рекла је она на панелу о здрављу у Њујорку који је организовао Time 100.


У потрази за опцијама препоручено јој је и пресађивање матичних ћелија, али и агресивна хемиотерапија како би се њене ћелије обновиле.

"Рекласам да то не желим да радим, јер не желим да уништим своје тело. Зашто бих у своје тело убацивала ту ужасну дрогу, хемиотерапију? Па немам рак", рекла је Блер која је ипак касније узела мању дозу хемиотерапије пре него што су јој пресађене матичне ћелије.

Додаје да је одмах осетила олакшање.


"Лекари су ми ипак рекли да правим планове за своју смрт. Пренела сам то свом сину који је рекао да жели да ме кремирају", рекла је глумица, преноси "People".


Поручује да сада чека да јој израсте коса која јој је опала због хемиотерапије, али да јој то што је нема, не смета много.


"Важно ми је само да сам што дуже поред свог сина", закључила је.

(Б92)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације