Тачно је, разводимо се: Познати певач растаје се од 13 година млађе мисице

Новости онлине

четвртак, 17. 10. 2019. у 10:44

Тачно је, разводимо се: Познати певач растаје се од 13 година млађе мисице

Фото В. Данилов

Певач којег је публика упознала кроз шоу програм "X фактор", Даниел Кајмакоски, разводи се од македонске мисице Кристине Димитријевске

ПОПУЛАРНИ певач којег је публика упознала кроз шоу програм "X фактор", а сада га сваког петка гледа у "Твоје лице звучи познато", Даниел Кајмакоски, разводи се од 13 година млађе супруге, македонске мисице Кристине Димитријевске.

Наиме, он је у саопштењу, које је пренео "Стори", одлучио да стави тачку на све гласине:


- Кристина и ја нисмо заједно већ дуже време. Бракоразводна парница је у току. Донели смо одлуку да се разведемо зато што смо схватили да је то најбоља опција за нас. Остали смо добри пријатељи и настојаћемо да будемо што бољи родитељи нашем детету. Због њега смо стално у контакту. Наше породице и блиски пријатељи одавно већ знају за развод и захвални смо им на подршци коју нам пружају. Овај период није лак ни за кога од нас - рекао је Даниел у саопштењу.

Ипак, за македонске медије је мисица била нешто детаљнија, те је открила да је упала у депресију због развода.


- Када волиш, тешко прихватиш чињеницу да вам не иде, да нисте једно за друго. У том периоду нисам желела да комуницирам ни са ким, затворила сам се у себе. Чинило ми се као да ће ми се цео свет обрушити на главу. После дужег опирања тргла сам се и сама изашла на крај с болом који ми је разарао срце - рекла је манекенка и додала да јој је у борби са депресијом помогло вежбање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Ujka Spasa

17.10.2019. 11:11

Razvod je kraj jedne intimne partnerske veze koja po bliskosti nije vise ista ali po medjusobnoj povezanosti ili tz. Kvantnom spletenosti, porodicna vezanost se nastavlja, jer su bivši partneri zauvek roditelji svoje dece i preko dece su ostali trajni deo porodice. Moze se biti zajedno, a biti odvojen, kao sto je moguće da se odvoji i nastavi da zivi odvojeno, a kroz roditeljstvo zajedno tj. Za jedno, za svoju porodicu i u interesu svoje dece, a u slavu one partnerske veze koja im je dala život.