Вељко Ражнатовић о принови: Ако буде мушко, зваће се Жељко!

NovostiOnline

17. 10. 2019. у 10:33

Вељко Ражнатовић о принови: Ако буде мушко, зваће се Жељко!
Наследник фолк звезде и његова будућа жена Богдана око 10. јуна следеће године постаће родитељи
Наследник фолк звезде и његова будућа жена Богдана око 10. јуна следеће године постаће родитељи, док ће свадбу деценије организовати 24. новембра.


- Људи, не знам шта да вам кажем, остао сам без речи када је ултразвук потврдио да је моја вереница Богдана трудна. Маштао сам о овом дану, не скидам осмех са лица. Много лепих ствари сам доживео за ове 22 године, али ово је најлепши осећај до сада. Откако смо сазнали лепе вести, Богдана и ја сијамо од среће. Једва чекамо да нам се бебица насмеши - испричао је Вељко.


Пол још не зна, али ако буде био син, Ражнатовић зна које име ће дати беби:


- Ако буде син, зваће се Жељко - одмах је одговорио боксер, и додао да је ово тек почетак, да "Богдана и он иду бар до петоро деце"!


Богдана је такође ван себе:


- Постаћу мама! Има ли шта лепше од тога? Беба ће бити круна Вељкове и моје љубави, која је сваким даном све јача - рекла је будућа мајка, која је јуче урадила тест, који је показао да је у другом стању.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Ceca potvrdila da će postati baka i obećala: Snajku ću da pazim i mazim! (FOTO) 

Богдана је у четвртој недељи трудноће, али то је не омета да прионе на посао око припремања свадбе, која је заказана за 24. новембар.


- Пресрећна сам, ово је веома лепа вест за моју породицу. Радујем се. Била сам у неверици када ми је Вељко саопштио, а онда су се емоције мешале. Не умем да опишем овај осећај, још сам еуфорична. Снајку ћу да пазим и мазим сада више него иначе, како би нам нови члан стигао у весељу и радости - написала је Цеца на инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Byba

17.10.2019. 12:24

E pocelo je pocelo... ako bude musko...ako bude zensko. Sta je rekla mama..tata...baba Ceca? Sta ce beba biti kad poraste? U koju skolu ce da ide. Da li je bljucnula? Koliko smarate sa ovim...za medalju ste!!!