Пред камерама се растала од мужа

М. Ћунковић

17. 10. 2019. у 00:15

Пред камерама се растала од мужа

Фото ATA Images

Гоца Тржан представила нови спот у којем глуми са супругом

Поп певачица Гоца Тржан промовисала је прексиноћ у београдском хотелу "Престиж" нови сингл и спот "Жена за једну ноћ", али и пакет "Вајбер" стикера. Сви који их бесплатно преузму моћи ће да сазнају најновије вести везане за њену каријеру, али и приватни живот.

- Једва чекам да чујем коментаре на "Жену за једну ноћ", јер се такве песме десе певачу, без икаквог тражења - рекла је Гоца, напомињући да је Амил Лојо написао музику, а Армин Шаковић текст.

Додала је да је ово њена најтужнија песма.

- Редитељ Милош Поповић одлучио је да и спот буде тужан, да у њему буде и мој муж и да се ми коначно, на ваше велико задовољство, "растајемо" (смех). Захваљујем се Раши што је био сјајан на снимању и што је, уопште, пристао ту да игра, јер мрзи камере и сликање.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -ИЛДА ШАУЛИЋ: Била сам Шабанова мезимица, нас двоје смо били једна душа


На констатацију да нова балада звучи као оне с почетка соло каријере попут "Загрли", делом и због тога што нема бубњева, Гоца, за "Новости", каже:

- Нисам хтела да ову песму поредим с неком ранијом. Мислим да би и "Жену за једну ноћ" и "Загрли" покварио ритам.

Гоца носи дивне утиске са недељног концерта у Раковици.

- Дошло је три, четири хиљаде људи, од седам до 77 година. Свако је пронашао неку песму за себе. Од новијих, најбоље реагују на "Волео си скота", "Глуве усне", "Страшило"... Од старијих, ту је "Хаљина", и "Стоперка" и "Загрли" као ултимативни хитови.

Гоцу у суботу очекује наступ са групом "ТАП 011" у београдском "Ада молу", а затим и снимање њиховог новог спота.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације