Александра Пријовић отворено: Веза са Филипом никад није била толико тешка да не можемо да издржимо притисак

М. ЋУНКОВИЋ

четвртак, 17. 10. 2019. у 10:17

Александра Пријовић отворено: Веза са Филипом никад није била толико тешка да не можемо да издржимо притисак

Foto K. Mihajlović

Популарних певача у Србији има за "извоз", али, оних правих звезда нема много, поготово међу младима. Александра Пријовић, свакако, спада међу њих

Са свега 23 године Прија, како је одмиља зову, пробила се учешћем у "Звездама Гранда", има већ завидну каријеру, али и оно што је њој најважније - породични мир и срећу са супругом Филипом, пасторком Лепе Брене, и сином Александром, ког је добила у марту.

У "машинерију" је ушла још као тинејџерка.

- Било је тешко, а и велики изазов за мене као младу девојку, али све се исплатило - каже за "Новости" Александра. - Сав труд, рад, путовања, па понекад и сузе. Највећа подршка ми је била мајка, наравно, али и цела породица. Без њих ништа не бих успела. Лако је у успеху неког бодрити, а најтеже када је скоро немогуће одговорити свим изазовима. Заувек ћу им бити захвална што сам данас ово што јесам.

Александру, попут многих њених колега, нису у прошлости заобишли трачеви, везани управо за чланове породице.

- Била сам несрећна јер нисам имала моћ да свима објасним да није тачно све што прочитају у новинама. Лако ми је било како ћу ја да се изборим са тим, а најгоре то што моји ближњи могу да буду повређени лажима. Сада, како је време прошло, навикли смо. Мислим и да су се људи упознали на прави начин са мном, и да знају ко сам и каква сам.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Цеца потврдила да ће постати бака и обећала: Снајку ћу да пазим и мазим! (ФОТО)


Са Филипом се, каже, десила љубав на први поглед.

- Чим сам га угледала, знала сам да је то то - и дан-данас устрепти Прија кад о томе прича. - Моментално ме је освојио манирима, размишљањем и ставом. Одмах сам знала да ћу да се удам за њега.

Њихова веза, затим и брак, непрестано су под лупом јавности.

- Никад није било толико тешко да не можемо да поднесемо притисак, јер смо и једно и друго навикли на то. Сада, када нам је син Александар центар света, само прича о њему може да нас погоди. То не дозвољавамо.

Управо рођење сина је, каже, највећа и најлепша промена у њеном животу.

- Изменило се скоро све. Постала сам зрелија, паметнија, сталоженија, емотивнија. Што се тиче организовања живота, чини ми се да све држимо под контролом. Нема тог посла због ког треба да трпи наша породица. Сигурно да има ситуација када бих више волела да сам код куће, али се трудим да нисам поред сина само увече када наступам, односно, када он спава. Тада мама ради све што треба. Тата је највећа подршка у свему, па послове усклађујемо како треба. Десе се дани када сам тужна јер баш то вече желим да спавам поред Александра, али, то је нормално за сваку мајку. Како је старији, све се лакше организујемо.

За синчића су, прича певачица, резервисане дечје песмице.

- Њему је све то сада забавно, па ножицама игра и ужива у томе. Он је насмејано дете, радује се на сваки наш покрет.

Ужива Александра у томе што је млада звезда.

- Мислим да то доноси толико тога доброг. Радите посао који волите и од њега можете лепо да живите. Људи се веселе уз ваш глас и песме. Видите озарена лица када вас сретну и желе да попричају и сликају се са вама. Има и негативних ствари, али ја спадам у ону групу људи који схватају шоу-бизнис. Знала сам, када сам улазила у ово, да ће бити и лоших страна. Наравно, никад се човек на то не навикне, али, шта је, ту је. Трудим се да заштитим своју породицу колико могу...


Фото приватна архива


Александра и Филип баве се и бизнисом. Успешно воде један београдски ресторан који је недавно реновиран, па поново отворен.

- Филип је томе посвећен максимално. Од почетка је одлично кренуло. Наш ресторан је, чини ми се, један од ретких у граду где можете да нађете и традиционална јела и нека која на другим местима нису на менију. Људи се враћају јер је добра храна и атмосфера као код куће. Ја се не мешам много јер је Филип за то махер, али се мешам када желим добро да једем (смех).

Нада се Пријовићева да ће обрадовати обожаваоце до краја године једном песмом, можда и са две, а онда...

- Следеће године - нови албум. Једва чекам и радујем се томе.


МИНИМУМ СЛОБОДНОГ ВРЕМЕНА

УСПЕВА Александра, некако, да пронађе и слободно време.

- Свела сам га на минимум да бих била што више са породицом. Сада ми такви сати немају цену, и не бацам време на ствари које ме не испуњавају. Некада сам више времена проводила у салонима и у шопингу, а сада ми то никако није приоритет.


О БРЕНИ - СВЕ НАЈБОЉЕ

ПРИЈИН однос са Лепом Бреном, Филиповом маћехом, интригира јавност откад је упознала супруга.

- Од почетка смо се "укачиле", али, како је моја веза са њим трајала, тако смо се и нас две све боље упознавале, и однос је постајао све чвршћи и лепши - радосно ће за наш лист Александра. - У њој имам дивног пријатеља, и заиста је много волим. Увек ми говори да слушам своју интуицију и срце, и да тако нећу погрешити. А и ако погрешим, и то је за људе. Причамо о свему, и сваки њен савет је значајан за моју каријеру. Веома ми је важно када она каже да је пут којим идем одличан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)