Као што је најављено, од 15. октобра код свих кабловских оператера на територији Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе доступна су четири нова, потпуно профилисана канала - Задруга Ливе, Задруга Ливе 2, Задруга Ливе 3 и Задруга Ливе 4.

С обзиром на то да за “Задругом” влада велико интересовање, не само у Србији, већ и у региону, гледаоци од сада имају могућност да путем четири нова канала 24 часа прате дешавања из ријалитија који већ трећу сезону заредом носи титулу најгледанијег на овим просторима.

Захваљујући овим каналима, гледаоцима из Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе омогућен је потпун увид у сва турбулентна дешавања у “Задрузи 3“.

Поред тога, на сваком од четири канала приказане су друге локације, што гледаоцима пружа прилику да бирају која ситуација им је интересантнија и које учеснике желе да гледају.

Како не бисте пропустили ниједан тренутак у хипер – ријалитију “Задруга 3“, потребно је да код свог кабловског оператера потражите четири нова канала, Задруга Ливе, Задруга Ливе 2, Задруга Ливе 3 и Задруга Ливе 4.

У периоду од две недеље, тачније до 3. новембра, сва четири канала “Задруге” биће потпуно бесплатна, а како би искористили право бесплатног гледања, позовите свог кабловског оператера.Како је пред задругарима још девет месеци, нема сумње да нас најнапетије, најинтересантније и најтурбулетније ситуације тек очекују, зато већ сада потражите четири нова канала “Задруге“ и пратите како се одвија стваран живот пред камерама.

(ПР)