Ава Карабатић за легализацију проституције: Неке велике певачице, глумице су девојке за пратњу

15. 10. 2019. у 12:02

Ава Карабатић за легализацију проституције: Неке велике певачице, глумице су девојке за пратњу

Фото Instagrm/ava_karabatic_official

Бивша старлета, сада певачица водитељка и списатељица говори о плановима у трци за председницу Хрватске

БИВША старлета, а сада певачица, водитељка и списатељица Ава Карабатић (31), најавила је на "Инстаграму", уз фотографију у топлесу, своју кандидатуру за председницу Хрватске. Образложила је то речима да више не може да гледа како се у њеној држави догађају лоше ствари - да млади одлазе, а наталитет пада.

Кампању је почела билбордима са којих поручује: "Све ћу вас задовољити." Ава за себе тврди да је професорка италијанског и латинског језика и римске књижевности, написала је аутобиографију и научнофантастични роман, глумила је у филму, а остварила се и као сликарка. На питање који је главни мотив њене кандидатуре, Карабатићева, која живи и ради у Београду, за хрватски "Јутарњи лист" каже:

- Искрено, мислим да ни по чему нисам гора од Колинде. Не подносим лажни морал, добро познајем људску психологију и по томе сам идеалан кандидат. Велика сам претња осталим кандидатима, с обзиром на мој глас, стас и све остало чиме владам, интелигенцију и елоквентност.

Амбициозној Ави више не смета што се уз њено име везује етикета старлета. Каже да је и председница Колинда једна врста старлете, јер улази у свлачионице, љуби фудбалере, пева где стигне, а није певачица. Не очекује да ће њени бирачи бити углавном мушкарци, а уколико постане председница Хрватске, обећала је свим домаћицама квалитетне пластичне операције по повољним ценама, што би, како наглашава, смањило број развода код наших комшија.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Николи Калинићу бих поставио хиљаду питања: Милан Калинић обрисао фотографију са кошаркашем Фенера после буре у јавности- Окоснице мог програма су забрана абортуса након шесте недеље трудноће, увођење сексуалног и грађанског васпитања у школе, решавања проблема слободног кретања људи, заштита животиња и строже казне за насиље над њима, ефикасно правосуђе доступно свакоме, легализација марихуане и проституције - казује Ава. - Легализовање проституције допринело би мањем броју развода. Овако су све велике певачице, глумице, плесачице, колумнисткиње, а у стварности су неке од њих девојке за пратњу. Треба то легализовати. Није то никаква срамота. Не осуђујем, само ми је мучно кад чујем и читам како су нешто што нису.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Јово

15.10.2019. 15:10

Боље изгледа од Чоколинде. Прави мушкарци ће јој дати свој глас, али таквих је мало код комшија, а пошто није ништа рекла против Срба и Србије, нема никакве шансе.

biće tu, dok kažeš metro

16.10.2019. 09:08

Zašto me nije začudilo da starleta, a sada pevačica, voditeljka i spisateljica živi i radi u Beogradu? Pa, zbog njenih naučnih dostignuća: profesorka italijanskog i latinskog jezika i rimske? književnosti, napisala autobiografiju? i naučno-fantastični roman, glumila u filmu, a ostvarila se i kao slikarka. Zašto i hrvati ne bi uživali u blagodeti političara ovakvog kalibra, baš poput nas ?