Тужио па не долази на суђења: Одржано рочиште без Мирослава Илића

14. 10. 2019. у 22:24

Тужио па не долази на суђења: Одржано рочиште без Мирослава Илића

Фото АТА Images

У Првом основном суду у Београду одржано рочиште између певача и Мирјане Антоновић

ПОВОДОМ тужбе Мирослава Илића који Мирјану Антоновић терети за прогањање, суђење певача народне музике и његове бивше љубави одржано је у Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

Тужена се појавила пред судом у пратњи адвоката и видно расположена махнула окупљеним новинарима. По изласку из суда Мирјана је изјавила да је добијала претње од певача и његове супруге Гордане.

- Када сам била трудна Гордана ме је звала и претила ми је да ће убити и мене и дете. Зато сам отишла из Србије - рекла је Антоновићева, преносе медији.

Илић је у јуну пред судијом Првог основног суда у Београду казао да му Мирјана са којом има ванбрачног сина Девина "дише за вратом" чак и на 5.000 километара удаљености будући да мајка и син живе у Америци. Мирјанин адвокат потврдио је да је у једном периоду његова клијенткиња интензивно слала СМС поруке певачу нагласивши да у њима није било никаквих претњи, али да је Илић због свега био узнемирен. Тада се и Антоновићева огласила на "Фејсбуку" поруком:

- Да ли си се, Мирославе, запитао како ти се син осећа због твог очајног понашања? Да ли си Девину икада обрисао сузу када је заплакао? Срам да те буде! Тужиш његову мајку и називаш је психопатом. Ону која је годинама ћутала и одгајала твог сина - написала је тада, између осталог, Мирјана.


Фото П. Милошевић


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Композитор дивљао по граду па завршио у Ургентном: Саша Милошевић песничио стакло и разбио главу


Антоновићева годинама покушава да докаже да је Илић отац њеног детета, а певач је својевремено одбио да уради ДНК анализе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Rocky

15.10.2019. 02:03

Nikad mi se nije sviđao ovaj čovek. Nisam znala zašto, ali sad mi je jasno: jer je sebičan i jednostavno nije dobar, pa makar bio poznat i kod Sv. Petra.