У Торонту Бијело дугме веће него икада (ВИДЕО)

Новости онлине

14. 10. 2019. у 22:15

У Торонту Бијело дугме веће него икада (ВИДЕО)
Још док су "Дугмићи" били на проби формирао се километарски ред око дворане
Бијело дугме је одржан до сада највећи концерт икада у Торонту, граду у којем живи највећи број наших исељеника. Концерт је распродат већ дуже време и овај пут је дворана била премала да прими све заинтересоване за овај спектакл.


Још док су "Дугмићи" били на проби формирао се километарски ред око дворане.


По завршетку пробе улази су отворени и било је занимљиво посматрати наше људе како се поздрављају скоро свако са сваким, весели и добро расположени, све генерације од 17 до 77 година.У Канади је био празник, нерадни дан и никоме није сметало што је концерт морао каснити 20 минута због огромне посете и гужве на улазима.


И кренуло је једно од најлепших вечери у Торонту икада. Редали су Горан и Тифа ове ноћи најлепше своје песме, а публика, наши људи из свих бивших република, певала је са њима сваки стих у глас.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: "Бијело дугме" чекају у Канади (ВИДЕО)

Тифа је био сјајан и концерт је трајао у савршеној хармонији извођача и публике.


Ален Исламовић је по први пут пропустио концерт Бијелог дугмета, не својом неодговорношћу већ проблема при добијању визе и дозволе за улазак у Канаду.

Пре две ноћи одржан је и концерт у Ванкуверу, такође распродат пре много времена и поново један концерт који како каже популарни Брега „концерт који ћемо памтити и концерт на којем смо заједно певали песме Бијелог дугмета... Ванкувер, Торонто хвала вам за ове дивне ноћи.“

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Bijelo dugme

14.10.2019. 23:15

Bijelo dugme a samo Goran i Tifa!!!!!!Malo čudno ali nema veze. Valjda Goran zna kako se to radi.

Veliki

16.10.2019. 04:34

najgori koncert ako se to može zvati koncertom uopste, u istoriji, stidi se gorane