Алену Исламовићу забрањен улазак у Канаду

В. Н.

13. 10. 2019. у 20:48

Алену Исламовићу забрањен улазак у Канаду

Фото А. Станковић

Певач није добио канадску визу и извинио се фановима. Они разочарани јер су доведени у заблуду

ПЕВАЧ Ален Исламовић (62) није минулог викенда наступио на концертима "Бијелог дугмета" у Канади, због наводних проблема са визом. Мада су концерти у Ванкуверу и Торонту били распродати, након најаве организатора да ће свирке бити одржане без Исламовића, многи разочарани обожаваоци су нудили своје улазнице преко интернета. На оба концерта певао је Младен Војичић Тифа. Ален се у недељу ујутру огласио на друштвеним мрежама и покушао да објасни шта се десило:

- Поздрав свима у Канади који су толико ишчекивали концерт "Бијелог дугмета". Нажалост, догодило се шта се догодило. Још тражим неку наду да ће та проклета виза из Канаде стићи. Жао ми је, нисмо били добро упућени и организовани, па нисмо добили много информација како бисмо избегли све што се догодило. Данас је свет скројен од лажи, где свака нада нема смисла, где се једни сматрају важни, а други неважни, где једни могу имати све, а други ништа. Где се чак и права на живот сматрају ништавним. Ово је стварност у коју упадамо и ми уметници, и где нам подмећу лавиринте, препреке и заседе. Немам речи објашњења зашто баш ја. Жао ми је, биће неке друге прилике да певам са "Бијелим дугметом".

Прочитајте још - Ален Исламовић: Успаничим се кад унук заплаче

Организатор "Греми концерт" је на "Фејсбуку" обавестио обожаваоце да због "одређених околности" Ален Исламовић није могао да допутује у Канаду, односно да му није био допуштен улаз у авион за Ванкувер, као и да ће онима који су купили карте а, ипак, не желе на концерт, бити враћен новац. У коментарима, разочарани фанови нису крили незадовољство, сматрајући да су доведени у заблуду, јер то више није концерт "Бијелог дугмета", већ Горана Бреговића и трубача.

- Каква превара, знали сте то унапред и ћутали сте. Стидите се - поручила је једна обожаватељка, док су други критиковали Тифу јер више не може да пева.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Zeljko

14.10.2019. 04:03

tifa je jedino mogao da peva za album Bijelog dugmeta iz 1984 g ...e to mu je bio domet i kraj.