Нови естрадни рат: Ударио Дарко на Љубу

12. 10. 2019. у 11:22

Нови естрадни рат: Ударио Дарко на Љубу

Дарко Лазић, АТА имагес

Нови естрадни рат бивших добрих сарадника потреса музичку сцену. Лазић: Не знам због чега је Љуба толико сујетан. Аличић: Дарко мора да се окане пића!

НЕКАДА добри пријатељи и блиски сарадници Љуба Аличић и Дарко Лазић сада су на "ратној нози". Све је почело оног дана када је Лазић прослављао рођење сина и пожелео да му његов идол, који је био гост на слављу, отпева нешто "за душу". Аличић је одбио да стане за микрофон, што је домаћина веома наљутило. Увређени је отворио душу и испричао шта после свега мисли о старијем колеги.

- Увек сам радо певао његове песме и он је за мене велика певачина, легенда. Међутим, такво понашање не иде уз његове године, каријеру и име. Не знам због чега је сада толико сујетан - изјавио је Лазић за "Српски телеграф".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Гледао жену како пролази кроз пакао: Чувени певач после породичне драме ћеркици дао необично име

Дарко каже да не разуме зашто Аличић није срећан због тога што има правог наследника на музичкој сцени. Власник хита "Циганин сам, ал' најлепши" замерио је младом Лазићу то што се одао пороцима и поручио:

- Остао сам при томе да од њега ништа неће бити ако настави по старом. Мора да се окане пића и да не говорим шта све не. Ја ћу да се понашам онако како мислим да треба, имам свој ауторитет и не газим га ни због кога - јасан је Љуба.


Љуба Аличић / Фото АТА Images

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације