НА избору за мис Србије за 2019. годину, који је одржан синоћ у београдској "Комбанк дворани", ласкаву титулу најлепше девојке у нашој земљи понела је Андријана Савић (19). За прву пратиљу одабрана је Ивана Богдановић, а за другу Катарина Митић.

Лепа Андријана из Горњег Милановца, која је похађала Средњу медицинску школу "Надежда Петровић" у Земуну, представљаће Србију на међународном такмичењу за најлепшу жену света, а круну и ленту предала јој је прошлогодишња мисица Сања Ловчевић. Публици се представила 21 девојка, а председница жирија Весна да Винча прогласила је овогодишњу победницу. За "мис шарма" изабрана је Жељана Стојановић, титулу "мис фотогеничности" понела је Јована Лишанин, која је уједно проглашена за "лице Пинка", док је Анкици Живковић припала титула "мис гледалаца 'Задруге'".

Иако су све очи биле упрте у лепотицу Андријану, шоу је накратко украла глумица Лидија Вукићевић (57), која се на свечаности појавила у чипканој провидној хаљини. Од појаса надоле видело се и оно што, према мишљењима многих, не би требало.