ОНО што је многима изгледало као немогућа мисија - десило се данас у Првом основном суду у Новом Београду. Правно речено - успела је медијација између две естрадне звезде, Светлане Ражнатовић и Јелене Карлеуше. Народски - љуте ривалке су се помириле, макар пред лицем правде.

Њих две су се среле поводом тужби које су поднеле на рачун међусобних увреда, упућених приликом првог покушаја мирења, 24. новембра 2017. Претходна рочишта су најчешће одлагана, углавном због изостанка једне од певачица, па је сама чињеница да су се, овога пута, обе појавиле, наговештавала да би до оваквог епилога могло да дође.

- Медијација је прихваћена, у овом случају нема даљег процеса - задовољно је, по изласку из суднице, констатовала Светлана Ражнатовић


.ПРОЧИТАЈТЕ И: Карлеуша нервозна седела у колима, па ушла у суд, Цеца пленила осмехом (ФОТО)


- Све је океј. Помирење, и то је то. Људски и нормално - у сличном тону се "седмој сили" обратила ЈК.

Певачице су у зграду суда ушле у пратњи својих адвоката, али они нису присуствовали медијацији у судници. Карлеуша је привукла пажњу одевном комбинацијом јер је стигла у тренерци, а утисак је био да је нервозна. Са друге стране, Ражнатовићева се љубазно обратила присутним медијима: "Добар дан, радни народе, како сте?".

У судници, Карлеуша је, упитана да ли жели да повуче тужбу, рекла да "не може више да се суди". Одговарајући на исто питање, Цеца је казала да пристаје да повуче тужбу, али само за овај процес. По изласку из зграде, уз осмех, вешто је избегла да одговори на питање каква је Јелена била овога пута према њој.

Фото: Ata images

- Идем да спавам - после неколико секунди размишљања је одговорила. Додала је да је имала "сјајну журку синоћ", мислећи на прославу рођендана Маријане Матеус у понедељак увече, у једном ресторану на Сењаку.

Цеца је додала да је морала рано да устане због суђења, али да сада иде да се одмори и припреми за још једно славље.

- За данас је за мене ова тема завршена - рекла је, поздрављајући новинаре, Ражнатовићева.

Фото: Ata images

Певачице се, по разним основама, туже још од 2010. Пре непуне две године, такође приликом покушаја медијације, ситуација је била потпуно другачија него јуче. Брзо су се тада чули повишени тонови и повици "Срам те било", "Ућути", "Немој само ти да ми причаш о поштењу"... Свађа се распламсала, па је о томе обавештено и обезбеђење које, ипак, није морало да реагује. Међусобно изречене увреде су, међутим, довеле до још једног у низу њихових судских процеса који је окончан данас.