ЕСТРАДНА звезда Јелена Карлеуша и фудбалер Огњен Врањеш имали су данас у 11.00 рочиште у Првом основном суду у Београду, на којем се, међутим, Врањеш поново није појавио. Разлог је, како сазнајемо, то што фудбалер има заказану важну утакмицу за 12. октобар. Ново суђење планирано је да се одржи 4. новембра.

Ни ЈК се није много потресала око овог рочишта, будући да је јутрос имала заказан још један судски окршај. Дива је ноншалантно напустила зграду Првог основног суда у пратњи адвоката пре термина који је резервисан за суочавање са Врањешом, што показује да није ни имала намеру да присуствује суђењу. Карлеушин адвокат објаснио је да певачица више није у обавези да присуствује суђењу са Огњеном с обзиром на то да је већ саслушана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - КАРЛЕУША У НИКАД СКАНДАЛОЗНИЈЕМ ИЗДАЊУ НА ФЕСТИВАЛУ "УЛАЗ": Беле тракице једва покриле интимне делове, Врањеша ни на видику (ФОТО+ВИДЕО)


Пре него што је ушла у аутомобил и одвезла се са лица места, естрадна звезда поздравила је окупљене новинаре у свом маниру - показала им је средњи прст.

Да није била добре воље могло се прочитати на дивином намрштеном лицу, док је дозу ведрине уносила њена одевна комбинација у белој боји.

ЈК је била забундана од главе до пете. Обукла је дугу сукњу и џемпер са великом крагном, док је на ногама имала дубоке чизме.


Фото: АТА images


Подсећамо, фудбалер и певачица "заратили" су после наводне секс-афере у којој су били главни актери. Огњен је потом тужио Јелену због претњи убиством, поднео је кривичну пријаву и две тужбе, а тражи и одштету од два милиона динара.