Распродате карте: Чола заказао још један београдски концерт

В. Н.

07. 10. 2019. у 11:47

Распродате карте: Чола заказао још један београдски концерт

Фото П. Милошевић

Распродате карте за спектакуларни наступ 29. новембра Здравка Чолића у "Штарк арени", па је заказан још један наступ на истом месту - дан касније, а улазнице ће имати исту цену

УЛАЗНИЦЕ за спектакуларан концерт највеће музичке звезде са ових простора Здравка Чолића, који ће бити одржан 29. новембра у београдској "Штарк арени", распродате су у рекордном року. Због великог интересовања публике жељне доброг провода уз Чолине хитове заказан је још један наступ славног певача на истом месту - за 30. новембар.

Хиљаде верних обожавалаца похрлиле су да набаве карте како би уживале у Чолиним песмама и магичном гласу, те је више од 16.000 улазница нестало брзином светлости. Ако нисте успели да набавите своју на време, лепа вест је да то можете да учините за други Чолин концерт од данас, по истим ценама као за први наступ.

- Једва чекам да поново запевам у Београду! Прошло је пет година од последњег дружења са дивном публиком и време је да то поновимо! Стварно сам се ужелео!- искрен је Чола. - Срећан сам и са великим нестрпљењем чекам 29. и 30. новембар.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бојан Перић: Уживајмо у лепоти игре

Музичка легенда, која је радо виђена на сваком крају света, одржао је успешне концерте у Америци, а круна турнеје "Оно мало среће" и највећа журка на којој ће да "гори ватра" десиће се у српској престоници. Осим нових хитова "Тебе чувам за крај", "Ничег није било између нас" и "Оно мало среће", публика ће уживати и у безвременским класицима "Мађарица", "Станица Подлугови", "Ти си ми у крви", "Пјевам дању, пјевам ноћу", "Ти живиш у облацима мала"...

Фото Д. Дозет
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације