“ДОКАЖИТЕ ИЛИ СТЕ ЛАЖОВЧИНЕ”: Лукас узвраћа ударац организаторима Дана Лудаје

В. Н.

недеља, 22. 09. 2019. у 20:28

“ДОКАЖИТЕ ИЛИ СТЕ ЛАЖОВЧИНЕ”: Лукас узвраћа ударац организаторима Дана Лудаје

Ацa Лукас / Фото ATA Images

Фолкер тврди да никад ни са ким није договарао наступ у Кикинди, а на "Инстаграму" је написао отворено писмо организаторима

ОРГАНИЗАТОРИ 34. по реду манифестације "Дани лудаје" у Кикинди, у званичном саопштењу навели су да је концерт Аце Лукаса отказан због његовог крајње некоректног, непрофесионалног, неозбиљног и увредљивог понашања. Разочарани одлуком Лукаса да не дође у Кикинду, па ни да не обавести организаторе, што се њих тиче, како су саопштили, фолкеру неће бити пружена друга прилика.

Прочитајте још: АЦА ЛУКАС ИЗИГРАО КИКИНЂАНЕ: Певач се није појавио на концерту

Са друге стране, Аца Лукас тврди да никад ни са ким није договарао наступ у Кикинди, а на "Инстаграму" је написао отворено писмо организаторима:

- Због нетачних, а пре свега, крајње злурадих и злонамерних изјава и објава људи (не знам који су) из организације манифестације "Лудаја" у Кикинди, позивам их с пуном одговорношћу мог имена и моје каријере, да одмах целокупној јавности презентују када су контактирали мене или људе из мог менаџмента и договорили концерт Аце Лукаса у Кикинди? И ако су то урадили, да нам презентују детаље тог договора. Уговор, усмени договор или било шта везано за било какав контакт између нас и организације. Дотле, срам да вас буде лажовчине и преваранти, ко год да сте!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације