Златно доба ружичасте телевизије

Г. Н.

19. 09. 2019. у 22:10

Златно доба ружичасте телевизије

Аутор: Е-Стоцк/Момир Чубриловић

Жељко Митровић приредио велику журку поводом 25 година од почетка емитовања програма Пинка

ГЛАМУРОЗНОМ журком, телевизија Пинк прославила је синоћ 25 година постојања и успешног рада. У престоничком ресторану "Топчидерац", на забави чија је тема била "Златно доба", окупио се велики број званица из свих слојева јавног живота Србије.

Званице су током целе вечери у својим одевним комбинацијама остављале без даха. Како је и обичај, домаћин журке и власник "Пинк медија групе" Жељко Митровић и његова супруга Милица стигли су први са ћеркама Кристином и Андреом, а потом су гости почели да пристижу.

Прослави су присуствовали и председник Александар Вучић, министри Ивица Дачић и Зоран Ђорђевић, заменик градоначелника Горан Весић, први човек Јагодине Драган Марковић Палма.

Међу првима стигли су водитељи Предраг Сарапа и Лав Пајкић, певачице Љупка Стевић, Дијана Јанковић, Неда Украден и Нада Обрић, затим Пинкове звездице Марина и Љуба Станковић, бивши "задругари" Тома Панић, Павле Јовановић и Алекса Савић, водитељка Ирина Вукотић, пар Деа Ђурђевић - Младен Мијатовић, а веома важни гости за власника телевизије Пинк су била деца из Звечанске, која су ове године ишла на море захваљујући њему.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 25 година најуспешније комерцијалне телевизије у региону

Мађионичари Зека и Пикси, водитељке Ирена Јовановић и Светлана Грубор, креаторка Сузана Перић, Недељко и Радош Бајић, Сања Маринковић, певачица Драгана Мирковић и други само су неке од многобројних званица које су уживале у слављу.

Присутнима се обратио власник медијске империје Жељко Митровић истакавши да прошлост оставља иза себе.

- Видим да сте сви ви понели нешто златно, и мени су ставили нешто златно, па кад су ме питали рекао сам "То ми је Милица ставила, да будем златан" - нашалио се Митровић.

Након говора Митровића небо је запалио грандиозни ватромет.

Међу званицама је био и министар спољних послова Ивица Дачић. Он је рекао да му је прва асоцијација на Пинк то да је она најгледанија телевизија.

- Мало сам меланхоличан јер сам схватио да је прошло 25 година, то је један велики јубилеј којим мало који медиј може да се похвали - казао је Дачић.

У наставку вечери стигли су и други гости, међу којима су били Надежда Биљић, Чеда Чворак, Душица Јаковљевић, Дамир Хандановић, Кики Лесендрић, Огњен Амиџић, Драгана Митар, Саво Перовић, Вишња Петровић, Ива Штрљић, Дејан Вук Станковић, Снежана Дакић, Снежана Ђуришић са дечком, доктором Вањом Милошевићем, Пинкова звездица и овогодишња представница Србије на дечјој Евровизији Дарија Врачевић, Марко Булат са супругом, Сузана Манчић, креатор Бата Спасојевић, Ана Севић, Ангеллина, Аца Лукас, Гога Секулић...


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)