ПЕВАЧИЦА Каја Остојић потврдила је на "Инстаграму" да се разводи од италијанског ди-џеја Џуниора Џека, објаснивши да се љубав између њих двоје угасила и да разлог за крах брака није превара, нити трећа особа. Међутим часопис "Стори" пише да је се атрактивна Каја разводи због хрватског фудбалера Матеа Павловића (29), који игра за француски клуб Angers SCO. Повод је била фотографија из Париза са Матеом, уз коју је написала: "Оно што је добро, никад не закасни". Када је почело да се шушка да су певачица и фудбалер у тајној вези, Остојићева је на инста-сторију написала: "Ал' људима никад нећеш ваљати. Ни када помогнеш, ни када одмогнеш, ни када ћутиш".

Прочитајте још - Срце стаје од пешчане Каје

Пар се, наводно, упознао преко "Инстаграма" пре месец дана, дописивали су се неколико седмица, а онда се коначно и видели. Матео је, тврде добро упућени извори, тотално "одлепио" за Кајом. Пре осам дана певачица је напунила 36 година, а фудбалер јој је приредио романтичну вечеру у Паризу и поклонио јој 101 ружу.

У понедељак се на "Инстаграму" огласио и Кајин ускоро бивши супруг Џуниор Џек. Он је уз слику из спаваће собе, на којој лежи у брачном кревету и куца СМС поруку, написао: "Ништа боље од дописивања са вољеном особом пре спавања". Значи ли то да је Џек већ нашао замену за Кају, остаје да видимо.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "ЦРВЕНИ МЕСЕЦ": Враћамо прошлост у садашње време